Prisimenant Cassandra Prime savaitgalį

Praėjusio savaitgalio rezultatas vienareikšmiškas – Apšviestieji laimėjo Cassandra Prime anomalijas rezultatu 11:7. Dr. Kerės Kempbel tyrimų užrašai buvo perduoti laimėjusios frakcijos atstovams Filadelfijoje. Teigiama, kad juose užfiksuotos dar neiššifruotos glifų sekos ir kitos paslaptys, kurios bus ypač svarbios Osiris anomalijų sekos finale kitais metais.

Kadangi P. A. Chapeau blog‘as http://investigate.ingress.com/ taip ir nepradėjo veikti, Niantic Labs paskelbė alternatyvų internetinį puslapį anomalijos rezultatams http://nian.tc/E8.

Singapūre Dr. Oliveris Linton-Vulfas vėl ragino agentus nepaisyti atsargumo ir toliau tyrinėti XM galią ir galimybes. Skelbdamas Azijos rezultatus Dr. Linton-Vulfas paminėjo, kad yra labai susidomėjęs „Prime iššūkio“ (angl. Prime Challenge) renginiais po to, kai juos aptarė su H. Džonsonu.

Lince Dr. Kerė Kempbel daug bendravo su agentais, net davė interviu „Operacija: Eseksas“ grupei. Ji buvo išsipaišiusi glifus ant abiejų dilbių. Pasibaigus Europos anomalijų daliai ji dėkojo abiejų frakcijų agentams už pagalbą atremiant pavojingą signalą, jos manymu, tykantį mūsų XM sraute.

Savo pasisakyme Kerė dar kartą perspėjo apie pavojus, kurie tyko beatodairiškai vaikantis naudos, kaip tai daro dr. Linton-Vulfas.

Filadelfijoje H. Džonsonas pageidaujantiems agentams ant rankų paišė glifus „išgelbėti civilizaciją“. NIA bazinės stovyklos eksperimentų metu agentai turėjo galimybę pabendrauti su Prime visatos ADA. Bazinėje stovykloje taip pat pastebėtas ir E. Kriugas.

H. Džonsono baigiamoji žinutė buvo skirta „Operacija: Eseksas“ grupei:

Sveiki, Esekse. Tai Henkas Džonsonas gyvai iš Filadelfijos. Tai buvo puiki anomalija ir aš turiu pasakyti, kad esu labai pamalonintas. Noriu padėkoti visiems, kad padėjo Kerei Kempbel išsipaišydami glifus tam, kad jai nereikėtų to daryti vienai. Mums pasisekė, Kerė liko gyva. Žinau, kad ji iš tiesų nėra „mano“ Kerė, ta Kerė, kurią aš pažįstu savo visatoje, bet negaliu apie ją negalvoti kaip apie „savo“ Kerę. Todėl dėkoju visiems, kurie dalyvavo. Henkas Džonsonas, baigiau.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *