Nuo Kasandros iki rekursijos

Mūsų ir Prime visatos istorija yra identiška iki Apreiškimo nakties, vėliau laiko linijos išsiskiria. Ne visos mūsų visatos anomalijos atsikartoja Prime visatoje, taip pat nežinome, ar bent kiek panašūs įvykiai, nutikę tarp atsikartojančių anomalijų. Tačiau, kad suprastume, kas atvedė mūsų visatą į Recursion anomalijas 2014 m. vasario mėnesį, pažiūrėkime, kas įvyko pasibaigus 2013 m. rugpjūčio Cassandra įvykiams.

Sukrėstas dr. Kerės Kempbel žūties, 2013 spalio pradžioje P. A. Chapeau pasitraukia į pogrindį, tolimesnį Niantic projekto tyrimą ir savo blogo priežiūrą palikdamas Verity Seke, kuris, kaip vėliau paaiškėja, yra dirbtinis intelektas.

Dr. Steinas Laitmanas toliau intensyviai tęsia savo glifų tyrimus.

Dr. Oliveris Linton-Vulfas pavadina Apšviestųjų lyderį R. Džarvį „šeiperių marionete“ ir pabando jį nužudyti, tačiau R. Džarvis nežūsta, o suskyla į 13 XM šukių (angl. shards), kurios išsibarsto portalų tinkle. Operacijos 13MAGNUS dėka Apšviestiesims pavyksta surinkti didesnę dalį šukių ir R. Džarvį atgaivinti. Šis paskelbia Apšvietos amžiaus pradžią.

Operacijos 13MAGNUS finale matome Oliverį skaitantį Apšviestųjų manifestą kartu su R. Džarviu. Toks staigus 180 laipsnių posūkis pribloškia didelę dalį agentų.

Tuo tarpu pasigirsta gandai, kad pradingo Henkas Džonsonas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *