2014 metų Recursion anomalijos

Mūsų visatoje Recursion anomalijos vyko 2014 metų vasario ir kovo mėnesiais. Tuo laikotarpiu mūsų skeneriuose pasirodė glifai, dėl ko visi įtarė dr. Oliverį Linton-Vulfą, tačiau šis neigė savo įsikišimą. Po ilgos tylos vėl išgirdome apie P. A. Chapeau, kai jis bandė susisiekti su Klue S. Anomalijų pabaigoje R. Džarvis įkūrė „Etiško elgesio su dirbtiniu intelektu draugiją“, kurios tikrasis ir pagrindinis tikslas – išnaikinti visus dirbtinius intelektus.

Pagrindinis anomalijų objektas buvo Rekursijos artefaktai – 17 XM objektų, susijusių su Aleksandru Didžiuoju ir jo įmote, Karijos karaliene Ada. Ant artefaktų buvo pavaizduoti glifai. Sutapimas ar ne, pats pirmasis pasirodęs artefaktas buvo pažymėtas glifu „Creativity“, tačiau retesniąja, skeneryje nematoma versija.

Tuo metu Ada, Niantic projekto dirbtinis intelektas, buvo sėkmingai save įkėlusi į žmogaus – Klue S. – protą ir tikėjosi panaudoti artefaktus šiam ryšiui stabilizuoti ir sustiprinti.

Henkui Džonsonui, kuris tuo metu buvo TV realybės šou apie archeologiją „Klajoklis“ (angl. Nomad) žvaigždė, taip pat reikėjo Rekursijos artefaktų. Paaiškėjo, kad Henkas Džonsonas žuvo 2010 metais Afganistane, vykdydamas specialiąją misiją. Jo draugas Azmatis, slaptos senovinės organizacijos 13Magnus lyderis, sugebėjo jį atgaivinti, bet ne visiškai… Henkas tapo simuliakru – XM dariniu, kas 1331 dieną atsikuriančiu iš naujo ir prarandančiu sukauptus prisiminimus. Henkas tikėjosi panaudoti Rekursijos artefaktus savo prisiminimams išsaugoti.

Jurijus Nagasa taip apibendrino situaciją:

Bijau, kad be artefaktų Klue bus privesta prie mirties arba beprotybės, bet Henkas Džonsonas be jų bus pasmerktas klajoti po žemę simuliakro pavidalu.

Anomalijas laimėjo Pasipriešnimas, įgalindami Adą toliau plėsti savo sąjungą su Klue S., tuo tarpu H. Džonsonas liko pats tvarkytis su savo nenumaldomai artėjančios (2014 m. birželio mėn.) rekursijos pasekmėmis.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *