Dunraven fondas

Vakar, spalio 23 dieną, kai kurie agentai gavo laiškus, kuriuose buvo nuoroda į https://www.dunravenfoundation.net/ puslapį. Laiškai prasideda kaip standartinis Ingress informacinis biuletenis, bet įprastą tekstą nutraukia intarpas, tarsi biuletenis būtų „nulaužtas“:

Thanks for sharing all of your recent adventures! Remember to use #wheredidingre3t@MJ359niGEb74rZr@)(#!@*#SD:+=#?!^#agents.#you#may#know#who#i#am,#you#may#not.#either#way,#you#need#to#be#aware#of#what’s#happening#in#the#world#around#you.#i’ve#come#across#a#number#of#things#related#to#something#called#‘the#dunraven#foundation.’#details#are#thin.#i#need#your#help#if#we’re#going#to#get#to#the#bottom#of#this.#see#the#attached,#and#welcome#to#the#ingress#investigation.###p.#a.#chapeau#

Intarpo autorius teigia, kad jis yra P. A. Chapeau, ir jis tiria Dunraven fondo veiklą.

Dunraven fondo puslapyje skelbiama apie vykdomą tyrimą, kurį sudarys 30 kassavaitinių sesijų, vyksiančių nenurodyto universiteto medicinos studijų forume. Panašu, kad fondas ieško savanorių dalyvių.

Nurodyti reikalavimai kandidatams:

  • Nuo 21 iki 28 metų amžiaus, smalsūs ir norintys spręsti sudėtingus uždavinius, susijusius su žmogaus patyrimu ir pažinimu.
  • Pageidaujami psichologijos magistrantūros studentai.
  • Priimami tik dešiniarankiai.

Toliau puslapyje paaiškinta, kad už dalyvavimą iki pabaigos yra numatytas piniginis atlygis, o pats tyrimas yra neinvazinis ir nefarmacinis. Dalyviai gali patirti padidintą suvokimą ir gebėjimą pažinti. Tyrimo tikslu įvardinamas bandymas surasti sąryšį tarp pažinimo stimuliavimo ir nervų sistemos stiprinimo.

Puslapio apačioje pateiktas telefono numeris, kuriuo paskambinus galima užsiregistruoti kandidatu į dalyvius. Kaip atsakymas į registraciją atsiunčiama tekstinė žinutė su nuoroda į atvejo analizės pirmo seanso vaizdo įrašą https://youtu.be/5AGR54FJlCY.

Kuo užsiima Dunraven fondas ir kaip jis susijęs su Niantic projektu? Panašu, kad kaip tik tai ir bandysime išsiaiškinti artimiausioje ateityje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *