Dunraven fondas: ką žinome šiai dienai

Šis įrašas pirmasis iš serijos, kurioje apibendrinsime ką šiai dienai žinome apie Dunraven fondą. Pagal informaciją, surinktą Essex grupės tyrėjų.

Pirminiai šaltiniai

  • Dunraven fondo puslapis, kuris buvo nurodytas P. A. Chapeau laiške (nuoroda, vertimas)
  • Reklaminis vaizdo klipas fondo puslapio apačioje (nuoroda)
  • Pirmo seanso vaizdo įrašas (nuoroda, nuorašas)

Profiliai socialiniuose tinkluose

Visi šie profiliai sukurti rugsėjo antroje pusėje (rugsėjo 19 Twitter, rugsėjo 20 FB). Spalio 23 dieną visų šių paskyrų profilio nuotrauka pakeista į Dunraven fondo emblemą, o fono paveikslėlis – į merginos su elektrodais nuotrauką iš Dunraven puslapio.

Taip pat buvo aptiktas Ingress profilis pavadinimu Dunraven (priklausantis Pasipriešinimo frakcijai), nors neaišku, ar jis susijęs.

Dar vienas susijęs pavadinimas – „Dunraven draugija“. Kai agentai pradėjo atakuoti D. Rič su klausimais, kodėl jos balsas girdimas atvejo analizės vaizdo įraše, ši atsakė, kad Dunraven draugija jai yra naujiena.

Pavadinimas

Tokiu pačiu pavadinimu buvo net du laivai: SS Dunraven, nuskendęs 1876, ir HMS Dunraven, nuskendęs 1917.

Pietų Velse yra Dunraven įlanka ir pilis. Įlanka kartais panaudojama TV serialuose, tarp kitko ir kaip Bad Wolf įlanka BBC seriale „Doctor Who“ – vieta, kurioje susijungė dvi paralelinės visatos. Valų kalba pilis ir įlanka vadinasi Dwnrhefn, šis žodis reiškia sutrikimą (ligą).

Fondo emblema

 

Emblema vaizduoja laivo vairą su aštuoniais stipinais (kaip 8 portalo rezonatoriai?), aplink jį užrašytas pavadinimas „Dunraven“. Raidė „V“ yra glifas „attack“ arba „defend“ (priklausomai nuo to, iš kurios pusės žiūrėsi).

Sąsajos su NIA ir Niantic

  1. Laivo pavadinimas. NIA turi įprotį savo įslaptintus projektus vadinti nuskendusių laivų pavadinimais: Niantic, Whydah, Waratah, Mary Celeste, Essex
  2. Dunraven fondo telefono numerio (850) 60-06357 paskutiniai penki skaičiai yra Niantic kaimelio Konektikuto valstijoje (JAV) pašto kodas.
  3. Kodas, kuris duoda leidimą užsiregistruoti paskambinus nurodytu telefonu, yra 1331 – simuliakro galiojimo laikas, ir kodinis numeris, kuriuo NIA vadina savo mobilias XM tyrimo laboratorijas NL-1331.
  4. Viename iš reklaminio vaizdo klipo kadrų rodoma laivo emblema, kuri yra lygiai tokia pati, kaip Niantic Labs logotipo apatinė dalis.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *