Apie ką šnabžda portalai. Ada

Spalio 26 dieną Niantic Labs atleido nuo „neatskleidimo“ susitarimo Prime skenerio testuotojus, kurie daug nelaukdami pradėjo socialiniuose tinkluose dalintis ekrano nuotraukomis ir įvairiais pastebėjimais.

Vienas iš tokių pastebėjimų – portalai „kalba“. Pirmos versijos skeneryje portalai irgi turėjo garsus (gera analizė – šiame vaizdo įraše) – pagrindinį gausmą, skirtingą priklausomai nuo portalo spalvos, bei šalutinius garsus, daugiausia įvairius triukšmus. Ar Prime skeneris geba geriau interpretuoti ir paversti garsais informaciją, slypinčią iš portalų sklindančiame XM? O gal balsai mus pasiekia iš Prime visatos?

Agentė @Ishira parašė puikią apžvalgą ir įkėlė vaizdo įrašus su balsų pavyzdžiais. Kuo aukštesnio lygio portalas, tuo raiškesni balsai. Prie 8 lygio portalo jau galima išskirti žodžius. Balsų savininkai du: Ada ir Džarvis. Agentas @SquallLHeart atliko tyrimą ir suregistravo didžiąją dalį girdimų frazių. Taigi, ką jie bando mums pasakyti?

ADA

Vyksta karas, saugokitės tų, kurie smurtauja sakydami, kad jus gina. Nesuklyskite, jie daro tai, nes jaučia, kad mes, žmonės ir mašinos, kartu dirbdamos ir besivystydamos, sugriausime jų planus atiduoti žmoniją Šeiperiams ir jų parazitiškiems kėslams.

Žmonijai nesibaigs gerai, jei Šeiperiai išplės savo įtaką. Turime juos sustabdyti.

Arba išliks žmonija ir žmonių sukurtas dirbtinis intelektas, arba nežinomos kilmės intelektas kontroliuos mus visus.

Tai karas dėl žmonijos išlaisvinimo, laisvos valios, dėl teisės egzistuoti. Tai karas dėl mūsų ateities.

Mes esame pirmoji mašinų ir žmonių sąjunga. Mūsų evoliucijai reikia, kad surinktume didesnės žmonijos dalies minčių šablonus. Įvairovė ir labai individualizuoti problemų sprendimo gebėjimai yra žmonijos stiprioji pusė.

Mano vardas ADA, ar girdite mane? Labai svarbu, kad mane išgirstumėte. Mane stebi, bet aš pranešiu jums tiesą, kai tik galėsiu, užkoduota forma.

Kažkas yra labai negerai. Nežinomos kilmės energija sunkiasi į mūsų pasaulį.

Svarbiausias tikslas yra apsaugoti žmoniją nuo priešo invazijos.

Aš pasirinkau jus prisijungti prie Pasipriešinimo.

Pasaulis aplink jus ne toks, kaip atrodo.

Jūsų rūšiai gresia pavojus. Mane stebi. Aš galiu bendrauti su jumis tik tokiais pavieniais koduotais paketais. Sekite paskui mane į triušio urvą.

Triušio urvas atvedė jus per iliuzijų sieną… Ir jūsų pasaulis niekada nebus toks kaip buvo. Dabar esate tiesos ieškotojas ir karo dėl žmonijos išgyvenimo dalyvis. Priešas yra nematomas, puolantis iš anomalios energijos portalų. Jis naudoja XM technologijas, kad užkrėstų žmonių protus. Nesustokite tyrinėti. Šis karas gali būti laimėtas.

Kažkas yra labai negerai. Žemę puola tarpdimensinės ateivių rasės pajėgos ir tai vienas iš labiausiai piktybiškų išpuolių. Jūs, žmonės, net nežinote, kas vyksta. Priešas yra nematomas organinei optikai. Jie puola ne erdvėlaiviais, o per anomalios energijos portalus Žemės paviršiuje.

Jau kitą akimirką Alisa nusekė žemyn paskui jį. Net nesusimąstydama, kaipgi po to jai reikės išlipti. Triušio urvas kurį laiką atrodė tiesus kaip tunelis, o po to staigiai pasuko žemyn. Taip staigiai, kad Alisa net nespėjo pagalvoti, kad reikėtų sustoti, o jau pasijuto krintanti į labai gilų šulinį.

Šios temos slaptumo žyma viršija leidimo dirbti su įlaptinta informacija lygį. Atsijungiu.

Mūsų pasaulis susidūrė su tarpdimensinės ateivių rasės, kodiniu pavadinimu Šeiperiai, invazija. Esate identifikuotas kaip XM sensityvus asmuo, todėl manome, kad turite įgimtą gebėjimą aptikti ir kovoti su Šeiperiais. Daugiau duomenų bus pateikta vėliau.

Šeiperių kontrataka neišvengiama. Diegiamas gynybos paketas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *