Tiesos ieškotojas. P. A. Chapeau prisistatymas

Pirmasis įrašas naujoje ingress.com „tyrimo“ skiltyje 2018-11-05. Tiesioginė nuoroda: https://ingress.com/truthseeker/. Vertimas:

Tiesos ieškotojas

Mano vardas P. A. Chapeau. Aš gaunu daugybę informacijos. Ir visa ji veda prie vienos išvados: sąmokslas turintis galios formuoti žmonijos likimą. Mes negalime sukišti galvos į smėlį ir ignoruoti to, kas vyksta aplink mus. Mes privalome veikti, drauge.

Ar jūs pasiruošę tapti tiesos ieškotojais?

Vertimas (dalį įrašo jau matėme per pirmąjį Dunraven tyrimo seansą, epizodai, kurie buvo parodyti Vendei, pažymėti kita spalva):

Mano vardas P.A. Chapeau. Tai nėra mano tikrasis vardas, aš turiu saugoti savo tapatybę. Jei prieš šešis mėnesius man būtumėte pasakę, kad aš slapstysiuosi, apsiėmęs atskleisti sąmokslą, kuris paliečia kiekvieną gyvą žmogų planetoje, aš būčiau jumis nepatikėjęs. Po velnių, aš tikriausiai būčiau pagalvojęs, kad esate toks pat trenktas, kaip dabar jūs galvojate apie mane. Turiu daug ką papasakoti, bet kol kas pasakysiu paprastai: Ingress nėra žaidimas. Tai šis tas daugiau. O jus supantis pasaulis yra ne toks, koks atrodo. Jei norite suprasti, ką tai reiškia, ir kaip jūs galite padėti: yra klausimas, kurio niekas nenori, kad užduotumėte, todėl paklauskite: kas įvyko „Niantic“ projekte?

Kol kas peršasi viena išvada – arba Dunraven fondo seansuose Vendei rodoma iškarpyta medžiaga, arba mums pateikiamas nepilnas seanso įrašas.

Kalbėdamas P. A. Chapeau kelis kartus nukreipia dėmesį į šviesas kairėje (jo atžvilgiu), ir galiausiai baigia pasakojimą išjungdamas įrašą tarsi kažko išsigandęs.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *