Niantic projektas ir Apreiškimo naktis

Kas yra Niantic projektas? 2012 m. lapkričio 1 d. PACv1.0 uždavė klausimą, kuris pradėjo jau daugiau kaip šešerius metus besitęsiantį sąmokslo tyrimą. Šiemet jį matome per Prime visatos prizmę ir turime galimybę iš naujo įsigilinti į įvykius, nuo kurių viskas prasidėjo.

Kas yra Niantic projektas mums paaiškina P. A. Chapeau, įsiterpęs į K. Ovens vaizdo įrašą:

Niantic projektas buvo CERN laboratorijoje Ženevoje veikusi idėjų kalvė, suburta iš mokslininkų ir menininkų (kaip juos pristato dr. Devra Bogdanovič) su tikslu ištirti egzotiškosios materijos, XM, keliamas grėsmes ir galimybes.

Dunraven projekto kandidatei parodyto įrašo pabaigoje P. A. Chapeau ragina užduoti klausimą: kas įvyko Niantic projekte? MAG Con suvažiavime jis buvo dar konkretesnis: paklauskite apie Apreiškimo naktį. Šis klausimas labai nemalonus NIA. Dėl jo teko aiškintis net JAV kongreso pakomitečiui. Tuokart viešųjų ryšių specialistei K. Ovens pavyko išsisukti.

Per Apreiškimo naktį Dr. Oliveris Linton-Vulfas, bandydamas eksperimentinį savos gamybos XM objektą – energijos kubą – ir žinodamas, kad technologija dar nėra visai patikima išleido į patalpas didelį kiekį XM. NIA teigia, kad įkvėpimas, kurį tą naktį patyrė projekto dalyviai, pastūmėjo jų tyrimus dešimtmečiais į priekį.

Tačiau ne visiems taip pasisekė. Dar iš Vendei rodyto P. A. Chapeau įrašo sužinojome, kad du tyrėjai – Devra Bogdanivič ir Rolandas Džarvis – bandė pabėgti, bet NIA saugumo pajėgos juos pasivijo Ciuriche. Dviejų žmonių mirtį išpranašavo ir aiškiaregys dailininkas Tycho. Žinome, kad žuvo R. Džarvis ir neidentifikuota moteris. NIA teigia, kad tai buvo nelaimingas atsitikimas. Liudininkės teigimu, smogikai prie kūnų ginčijosi ir nežinojo ką daryti – panašu, kad tikrai įvyko kažkas, ko jie nebuvo numatę.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *