Padėka ir pažadas

Paskelbtas Investigate Prime puslapyje 2018-11-19 dienos data (realiai atsirado 2018-12-12). Tiesioginė nuoroda: https://ingress.com/gratitude-and-promise/. Vertimas:

Padėka ir pažadas

Henkas susisiekė su manimi ir paprašė paskelbti šią jo žinutę agentams. Kas dėl manęs, aš ne prieš, kad klajoklis/karys/archeologas būtų man skolingas paslaugą, taigi, štai ta žinutė…

Teksto vertimas:


Būti Ostine – jausti anomaliją – buvo neįtikėtinas potyris.

Ateityje reiks apie daug ką pasikalbėti: atradimus, iššūkius. Bet prieš tai aš noriu jums visiems pasakyti: ačiū.

Aš vis dar bandau suprasti tą rekursiją, bet tikrai žinau, kad be jūsų pagalbos mano situacija būtų žymiai prastesnė. Tai toks keistas mokslas, o kai susiduri su keistumu, reikia draugų. Ačiū jums visiems, kad esate mano draugai ir sąjungininkai.

Rekursijos anomalijos baigėsi, Pasipriešinimas aktyvavo trylika artefaktų, o Nušvitimas aštuonis. Aš nežinau, kaip tai veikia, todėl ir nesu kvantinės fizikos specialistas, bet kažką pajutau, kai tai įvyko. Neapsakomą ir galingą jausmą. Primityvų.

Aš išgyvensiu tai, nes nusprendžiau, kad tik toks yra kelias į priekį. Iš kitos pusės, Pasipriešinimui ir man teks daug ką nuveikti. Bet prieš tai taip pat yra darbų, kuriuos reikia padaryti. Aš dar susisieksiu.

Henkas


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *