Pradeda aiškėti Darsana Prime anomalijų detalės

Niantic Labs renginių puslapyje paskelbti Darsana Prime anomalijų uždaviniai.

Tyrinėtojas Henkas Džonsonas sužinojo apie „Darsanos taško“ egzistavimą. Tai teorinis momentas kai žmonijos supratimas apie visatą tampa neribotas. Henkas ieško dviejų Darsanos lęšių, kad Pasipriešinimas galėtų padėti žmonijai pasiekti šį tašką. Tuo tarpu Rolandas Džarvis nori gauti lęšius Nušvitimui, kad užkirstų kelią Darsanos taškui.

Sprendžiant pagal anomalijos renginių aprašymus, šioje anomalijų serijoje dalyvaus Prime H. Džonsonas, R. Džarvis, D. Bogdanovič ir Džahan.

Tokio artefakto kaip Darsanos lęšiai 1218 visatoje nebuvo matę. Nors žodį lęšis 1218 Henkas Džonsonas naudojo kalbėdamas apie kitus objektus – portalus:

Man atrodo, kad portalas yra tam tikras lęšis. Jis fokusuoja ir stiprina šalia jo esančiųjų gerovę, kūrybiškumą ir psichikos būseną, ir galbūt taip pat padeda koncentruoti tarpdimensines kirmgraužas, atsiveriančias į mūsų pasaulį.

1218 H. Džonsonas

Įdomu, ką koncentruos Darsanos lęšiai?

Tuo tarpu socialiniuose tinkluose pasklido keista Prime Henko Džonsono nuotrauka – gal vaizdas ir iškraipytas, bet tikrai atrodo lyg jam lipnia juostele būtų užklijuota burna.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *