2014 m. Darsanos anomalijos

Kol laukiame daugiau detalių apie Darsana Prime anomalijas, pasižiūrėkime, kas vyko 2014 m. spalį, lapkritį ir gruodį 1218 visatos Darsana anomalijose. Tuo metu tapo žinoma sąvoka „Darsanos taškas“. Ir tai taškas ne erdvėje o laike – momentas, kai žmonija pasieks tikrąjį (neribotą) supratimą apie visatos prigimtį.

Darsanos simbolis siejamas su glifu „Unbounded“. Jurijus Nagasa prisimena būdamas vaikas matęs tokį simbolį išraižytą ant uolos. Tačiau jam grįžus į tą pačią vietą antrą kartą, simbolis buvo dingęs. Ištrintas.

Per Darsanos anomalijas didžiausias dėmesys buvo skiriamas Henkui Džonsonui, kuris leidosi į kelionę ieškodamas žinių apie jėgas, kurioms signalizavo Helios švyturiai. Žinių, kurios specialiai buvo ištrintos iš mūsų atminties. Pirmiausia jis atskleidžia pavadinimą – N’Zeer. Jis padaro išvadą, kad prisiminimų apie N’Zeer naikinimas buvo vienas iš pagrindinių 13Magnus uždavinių. Jo paieškos galiausiai atveda į Indiją, o jo pėdsakais seka XM korporacijos ir kitos nežinomos pajėgos. Po susišaudymo su persekiotojais Henkas slepiasi šventykloje ir čia sulaukia netikėtos pagalbos.

Jis susipažįsta su šventykloje savanoriaujančia Džahan, mokslininke biotechnologe, mokslus baigusia JAV. Ji priglaudžia Henką savo šeimos rūmuose, kurių atmosfera jam primena 13Magnus gūžtą. Čia Henkas pagaliau pasijunta saugus, pamažu gydosi sužeidimus, ir tyrinėja biblioteką. Su Džahan pagalba jis toliau aiškinasi 13Magnus ir Antimagnus paslaptis, ir pamažu pradeda ja žavėtis.

Iš pradžių teigęs, kad N’Zeer negalima leisti sugrįžti į mūsų pasaulį, po kelių dienų jis pakeičia retoriką ir pradeda kalbėti apie neribotas galimybes, evoliuciją ir galimas ateitis. Galiausiai Henkas pareiškia, kad nori atsisakyti prievartos ir griovimo, prie kurio prisidėjo būdamas karys, atsitraukti iš pasaulio ir per kontempliaciją ieškoti kelio į Galutinybę. Kartu su Džahan.

Vykstant Darsanos anomalijoms buvo pastebėta, kad energija iš Helios švyturių yra sutelkiama ir padidinama virš anomalijos zonų (kaip su lęšiu ar padidinamuoju stiklu?). Manoma, kad tokiu būdu buvo siunčiamas signalas N’Zeer perduodantis mūsų poziciją laike ir erdvėje. Pasipriešinimui laimėjus anomalijose signalas sėkmingai išsiunčiamas. (1218) O. Linton-Vulfas, geidžiantis žinių, kurias gali atnešti N’Zeer, džiūgauja:

Švyturiai įžiebti ir N’Zeer grįžta. Jie grįžta su įniršiu prieš tuos, kurie juos ištrėmė.

Jie atsineša žinių. Visatos paslaptis. Ilgos slėptas tiesas.

Šį kartą jie triumfuos. Mes žengiame į N’Zeer amžių. Proto amžių.

O. Linton-Vulfas

Tuo tarpu Devra Bogdanovič bando derėtis su Hulong Transglobal dėl galimybės tęsti tyrimus pas juos. Gavusi viliojantį pasiūlymą ji atvyksta į Šanchajų, tačiau paaiškėja, kad Hulong tik bando ja pasinaudoti ir perimti XM vakcinos pavyzdžius. Įsprausta į kampą Devra susileidžia sau paskutinę vakcinos dozę. Nėra aišku, kas tuomet įvyko Hulong būstinėje, bet greitai po įvykio Hulong direktorė Katerina Fen atsistatydina dėl „medicininų priežasčių“, o jos vietą užėmusi buvusi NIA direktorė Juen Ni nori kuo greičiau Devra nusikratyti.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *