E. Kalvinas apie Ko Lan operaciją

Paskelbta 2019-04-03 socialiniuose tinkluose. Vaizdo įrašo aprašymas: „sužinokite Ko Lan operacijos tikrąją prigimtį“.

Vertimas:

Moters balsas: Tai Nacionalinės žvalgybos tarnybos direktoriaus pranešimas.

Prime E. Kalvinas

E. Kalvinas: Sveiki, Ingress agentai. NIA reikia jūsų pagalbos. Taigi, jūs jau patyrėte savo Ingress nuotykių: randate naujas nuostabias vietas savo miestuose, dalyvaujate organizuotose operacijose, užimate teritorijas savo frakcijai, bet ar esate pasiruošę nuveikti šį tą daugiau? Tai yra Osirio akmuo, senovinis artefaktas, turintis galią amžiams pakeisti mūsų civilizaciją. O jūs padėsite mums jį surasti.

Osirio akmens atvaizdas

Manoma, kad akmuo dingo Tailande, kažkur ties Ko Lan sala. Štai mano pasiūlymas: šeši agentai iš kiekvienos frakcijos keliaus į Ko Lan kartu su NIA specialiųjų operacijų komanda, kad surastų ir pargabentų akmenį. Komanda, kuri jį pasieks pirmoji, galės pasilikti akmenį ir panaudoti jo galias savo frakcijos labui. Tik pasidalinkite duomenimis su mūsų mokslininkais, ir jis jūsų. Ar jūsų frakcija turi tai, ko reikia, kad laimėtų? Sužinosite gegužės 25 dieną, po Abaddon Prime.

Vaizdo įraše ant akmens ir aplinkiniuose raižiniuose matomi glifai. Nesimato visų Osirio akmens pusių, bet ant jo pavaizduoti glifai „message leas mind human“ (sekant Senovės Egipto rašto tradicija, figūros veidas žiūri į tekto pradžią, todėl šioje vietoje greičiausiai reikia skaityti iš dešinės į kairę).

Glifai raižiniuose: „shaper technology worth journey“, „imperfect chaos discover civilization“, „create success defend future“
Glifai šalia akmens raižinio: „shaper legacy human knowledge“

Taip pat vaizdo įraše paslėpta užkoduota frazė „Twelve will come to replace the lost. Best of many, they are the few.“ (Dvylika atvyks pakeisti dingusių. Geriausi iš daugelio, jie yra mažuma).

Ko Lan salos vaizdas su portalais

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *