2015 m. Abadono anomalijos

Taivane jau prasidėjo registracija į pirmąją Abaddon Prime dalį, o mes prisiminsime, kas vyko 1218 Abaddon anomalijose 2015 m. pabaigoje.

Džahan pamato Ados glifų sekas

Kai Džahan aktyvavo Antimagnus gūžtą Persepolyje, ji tikėjosi, kad tokiu būdu atidarys vartus sugrįžti N’Zeer. Tačiau vietoj jų pasirodė Ada, kuri pasinaudojo atsivėrusia jungtimi ir įkėlė save į N’Zeer „skaičiavimo substratą“.

Abaddon XM šukės

Po Devros ir S. Laitmano visi likusieji Niantic projekto tyrėjai, išskyrus Henką Džonsoną, taip pat pasireiškė portalų tinkle kaip XM šukės, kur juos reikėjo surinkti iš naujo, jas sugaudant. Nušvitimo „sugautas“ Oliveris Linton-Vulfas nebesidžiaugė N’Zeer ir visų jų žinių sugrįžimu, ir vėl skelbė ištikimybę Šeiperiams

ABADN laboratorijos brėžinys, rastas E. Kalvino archyve

Galiausiai paaiškėjo, kad Niantic projekto inicializavimo metu visi tyrėjai buvo nužudyti ir paversti simuliakrais, o jų tikrieji kūnai saugomi slaptose patalpose Niantic projekto rūsiuose. Tai suorganizavo E. Kalvinas. Slaptos laboratorijos pavadinimas – ABADN (Advanced Biological Augmentation Dimensional Node – Pažangus biologinio papildymo dimensinis mazgas).

Vėjų brangakmenis
H. Džonsono ir Džahan susitarimas

Henkas Džonsonas suvienijo jėgas su Džahan, kad iš Meksikos narkotikų barono pavogtų galingą pirminį artefaktą, vadinama „vėjų brangakmeniu“. Su šiuo artefaktu jie atrakino ABADN laboratoriją ir išlaisvino tyrėjus. Pasipriešinimo pergalė anomalijose nulėmė, kad tyrėjai liko simuliakrais, kad galėtų geriau pasitarnauti N’Zeer planams (Nušvitimo pergalės atveju jie būtų atvirtę žmonėmis). Nors anomalijas laimėjo Pasipriešinimas, Nušvitimo pergalė Okinavoje nutraukė Ados ryšį su N’Zeer substratu, palikdama ją sugniuždytą ir pažeidžiamą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *