Skenerio terminai glifuose

Nauji glifai: shield, key, link, field, star

Prieš pat Myriad anomaliją skeneriuose pasirodė sekos su naujais glifais: shield (skydas), key (raktas), link (XM jungtis), field (XM laukas) ir star (žvaigždė – tarsi xm jungčių žvaigždė). Tuo tarpu visu anomalijos laikotarpiu pirmo lygio portalai davė tik Nemesis glifą.

Remiantis „Glifų dienoraščio“ konkurse surinkta informacija (preliminarūs duomenys buvo paskelbti Essex grupės Telegram pokalbių kambaryje) , naujieji glifai pasirodo visų lygių sekose. Daugelis iš jų paprastos, neturi dvigubų prasmių, o tiesiog nusako veiksmus skeneryje – „clear-all link“, „destroy portal shield“, „contemplate chaos before link“ ir pan. Nors yra ir keletas įdomesnių junginių – „imperfect civilization lose key data“ arba „shield defend human civilization“.

Daugiausia klausimų kelia glifas „žvaigždė“. 1218 visatoje šis glifas buvo nubraižytas Krokuvos dokumente ir buvo siejamas su nežinoma grėsme, gresiančia žmonijai iš Visatos gelmių. Neoficialiai jis buvo vadinamas „drakono“ glifu (turint omeny vakarietiškąją drakono simboliką – nuožmios pirmykštės blogio jėgos). Tai, kad šis ženklas atsiranda skeneriuose su visiškai kitos prasmės pavadinimu, atrodo keista ir dirbtina. Tarsi šituo neatitikimu kažkas specialiai bandytų atkreipti mūsų dėmesį į naująsias sekas, galbūt netgi parodyti, kad naujieji glifai ateina iš kito šaltinio, negu senieji.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *