Glifų iššūkis: harmonija

Paskutiniame šių metų glifų iššūkyje – glifas „Harmonija“. Visą šį savaitgalį (gruodžio 27-30 dienomis) Niantic Labs kviečia iš XM jungčių bei laukų, ar kitomis priemonėmis, kurti glifą „Harmony“ (harmonija/darna) ir dalintis jais socialiniuose tinkluose panaudojant saitažodį #GlyphChallenge. Atrinktų darbų autoriams žadami kodai daiktams.

Ankstesnėse užduotyse buvo glifai „All“ (visi/viskas), „Capture“ (užimti/sugauti), „Creativity“ (kūrybiškumas/vaizduotė)„Resistance“ (pasipriešinimas) arba „Enlightened“ (nušvitimas) ir „Pure“ (tyras/grynas/tyrumas). Praeito mėnesio nugalėtojai dar nepaskelbti.

Glifas „Harmonija“ yra vienas seniausių, ir kartu vienas iš skurdžiausią istoriją turinčių glifų. Jo nebuvo pirmajame glifų pakete per Timezero, jis tiesiog buvo paskelbtas 2013 rugpjūtį „Laitmano dešifravime“ be paaiškinimų ar fotografinių įrodymų.

Matome, kad glifas turi ir antrą reikšmę – „taika“, kuri iš tiesų dera su krikščioniškojo pasaulio šventinėmis nuotaikomis gruodžio mėnesį. Agentas @Metamorphis jį sieja su begalybės simboliu ir primena panašumą su „N’Zeer“ glifu, bei dr. E. Kalvino teiginį, kad N’Zeer amžius atneš tvarką, aiškumą ir tiesą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *