Henko Džonsono gyvenimas ir mirtis – 7 dalis

Henko Džonsono gyvenimas ir mirtis – 7 dalis

Paskelbta 2019-02-02 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/am9s7l/the_life_and_death_of_hank_johnson_part_7/

Vertimas:

Po Apreiškimo nakties įvykių semiotikė Kerė Kempbel paliko Niantic projektą ir užsiėmė kitais darbais. Praėjus kelioms savaitėms Kerė sužinojo šį tą apie Šeiperių glifus, kurių buvo pilna jos užrašų knygutė. Klausiate, ką sužinojo? Kerė turėjo priežastį galvoti, kad Nekronomikonas, apie kurį daug rašė siaubo knygų autorius H. F. Lovkraftas, yra pagrįstas realiai egzistuojančia knyga… knyga, pilna Šeiperių glifų. Šiai teorijai pagrįsti ji tikėjosi Henko Džonsono pagalbos.

Bulvarinių knygų autorius Robertas E. Hovardas – geriausiai žinomas iš „Konano Barbaro“ – gyveno ir mirė Kros Pleins miestelyje Teksase. 1936 m. birželį, prislėgtas dėl neišvengiamai artėjančios savo motinos mirties, Hovardas pasiskolino ginklą ir atėmė sau gyvybę. Tačiau Kerė Kempbel manė, kad prieš šiuos įvykius Hovardui teko pamatyti senovinę knygą su Šeiperių glifais… ir kad glifų poveikis pastūmėjo jo protą pražūtinga kryptimi. Dar daugiau, Kerė manė, kad egzistuoja tai patvirtinantys pamesti Hovardo ir jo amžininko H. F. Lovekrafto laiškai, ir kad tie laiškai gali būti paslėpti name, kuriame kažkada gyveno Hovardas.

Nuo 1968 m., kartą per metus Hovardo gerbėjai renkasi R. E. Hovardo name-muziejuje paminėti autoriaus gyvenimo ir jo kūrinių „Roberto E. Hovardo dienų“ renginyje. Taip jau atsitiko, kad 2018 metais šis dviejų dienų suvažiavimas išpuolė kaip tik per artėjančias Rekursijos anomalijas1, ir kad viena iš pagrindinių anomalijos vietų buvo Kros Pleins2. Tačiau jei Kerė neklydo dėl Hovardo sąsajų su Šeiperių glifais, tai galėjo būti visai ne sutapimas.

Henkas tuo metu ir taip turėjo daug rūpesčių, bet jis vis tiek ketino dalyvauti Rekursijos anomalijose ir pabandyti įkelti į portalų tinklą prisiminimus savo naujam simuliakrui, taigi jis nutarė nušauti du zuikius vienu šūviu. Kodėl gi tuo pačiu nenufilmavus dar vienos savo laidos „Klajoklis“ serijos? Sekantis vaizdo įrašas yra ištrauka iš tos laidos. Vendė, mergina vaizdo įraše, yra Dunraven fondo tyrimo kandidatė. Žinau, žinau, aš vis dar nepaaiškinau apie Dunraven, esu netikęs pasakotojas. Bet luktelėkite, viskas neužilgo paaiškės.

1 – 2018 metų R. E. Hovardo dienų renginys, bent jau 1218 visatoje, vyko birželio 8-9 dienomis, tuo tarpu Recursion Prime anomalijos – spalio 20 d. ir lapkričio 17 d. Ką reiškia tokia laiko kilpa, sudėtinga interpretuoti.

2 – P. A. Chapeau mažumėlę netikslus, pirminė anomalijos vieta buvo ne Kros Pleins, o Ostinas. Nors JAV mastais tai tikriausiai būtų „šalia“ – 2-3 val. kelio automobiliu.

Skambutis nuo numirėlio

Paskelbta 2019-02-02 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/am9ti4/a_call_from_a_dead_guy/

P. A. Chapeau dalinasi Dunraven tyrimo aštuntu vaizdo įrašu (gruodžio 10 d.).

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *