Kas yra Dunraven projektas?

Kas yra Dunraven projektas?

Paskelbta 2019-02-02 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/am9zic/what_is_the_dunraven_project/

Vertimas:

Tiesos ieškotojai, pastaruosius mėnesius praleidau gilindamasis į „Dunraven projektą“. Štai ką mes žinome šiai dienai:

Projektą vykdo organizacija, kuri vadinasi „Dunraven fondas“. Šiek tiek pasikapsčiau, ir – tiek, kiek bendrai galėjau atsekti pinigus – panašu, kad visi jie ateina per fiktyvias kompanijas. Kol kas tai aklavietė.

Pats Dunraven projektas atrodo kaip kažkoks tyrimas, kuriam fondas verbavo kandidatus Pietų Kalifornijos universitetuose. Projektą sudaro kassavaitiniai seansai su dabartine kandidate, Vende, su kuria aš neseniai susipažinau. Vendę į tyrimą pakvietė tokia profesorė Votkins, kuri vėliau pradingo. Prasidėjus tyrimui, Vendė pradėjo prarasti sąmonę, kartais ištisoms savaitėms. Dėl neaiškių priežasčių fondas skelbia Vendės seansų vaizdo įrašus internete.

Visa tai yra svarbu mūsų tyrimui todėl, kad iki šiol likusi nematoma ir neidentifikuota moteris, kuri administruoja projektą, yra gerai susipažinusi su Niantic projektu ir jo priedanga. Taigi, panašu, kad šis Dunraven fondas save pozicionuoja XM tyrimų priešakyje, kartu su Hulong, Visur ir IQTech. Dunraven man atrodo grėsmingesnis už kitus, todėl, kad neturiu supratimo, kas už jo stovi ir kokie jų tikslai.

Viename savo pirmųjų vaizdo įrašų minėjau, kad NIA vadina savo projektus burlaivių pavadinimais. Šiuo atveju Niantic projektas buvo pavadintas banginių medžioklės laivo, kuris baigė savo kelionę San Franciske, pavadinimu.

Taigi, čia tikriausiai verta paminėti, kad Dunraven projektas taip pat pavadintas nuskendusio laivo pavadinimu: HMS Dunraven buvo karališkojo laivyno laivas-masalas, kurį Pirmojo pasaulinio karo metu nuskandino vokiečių povandeninis laivas.

Tačiau manau, kad laivo pavadinimas yra skirtas dėmesiui nukreipti. Žvalgybiniuose sluoksniuose šnekama, kad NIA taip pat nieko nežino apie Dunraven, kaip ir mes visi. Tačiau sprendžiant iš to, kiek vidinių NIA vaizdo įrašų buvo parodyta Dunraven kandidatams Stebėjimo patalpoje, nustebčiau, jei nė vienas iš virvutes tampančių žmonių nebūtų susiję su Dunraven projektu.

Štai kokie klausimai: Kas vadovauja Dunraven ir koks jų galutinis tikslas? Kas tokia Votkins ir kas jai nutiko? Kodėl Dunraven pasirinko Vendę ir ko jie iš jos nori? Ką reiškia jos sąmonės praradimai, ir ar Dunraven dėl jų kalti? Kaip paprastai mes turime daugiau klausimų negu atsakymų.

Sugrįžimas į Dunraven

Paskelbta 2019-02-02 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/ama0vz/dunraven_revisited/

P. A. Chapeau dalinasi Dunraven 1-11 seansų vaizdo įrašų kolekcija, originaliai paskelbta sausio 7 d. Kažkuriuo metu vaizdo įrašo pavadinimas buvo pakeistas ir dabar jis vadinasi „kompiliacija“. Dunraven puslapyje dar kurį laiką buvo galima matyti originalų pavadinimą – „amalgama“. Komentarus apie rinkinį galima rasti čia.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *