P. A. Chapeau keičia dislokacijos vietą

P. A. Chapeau (ir vėl) keičia Niantic sąmokslo tyrimo užrašų skelbimo vietą. Niantic tyrimo istorija paini ir vingiuota, ir kažkas labai stengiasi, kad mes turėtume kuo mažiau galimybių surinkti visą medžiagą vienoje vietoje. Prisiminkime:

  • 2012 m. lapkričio mėnesį 1218 P. A. Chapeau pradėjo skelbti informaciją puslapyje http://www.nianticproject.com .
  • Nuo 2013 m. spalio sąmokslo tyrimas persikėlė į Niantic Project paskyrą socialiniame tinkle G+ (kuris pradingo su visa informacija šių metų balandžio pradžioje).
  • Nuo 2016 m. sausio iki 2018 m. vidurio (paskutinis įrašas paskelbtas liepos mėnesį, bet iki to keletą mėnesių buvo tyla) informacija buvo skelbiama http://investigate.ingress.com/ internetiniame dienoraštyje (kuris 2018 m. pabaigoje buvo išjungtas ir jo informacija nebeprieinama), ir dubliuojama G+ (!) paskyroje.
  • Prime P. A. Chapeau įrašai (nuo 2018 m. lapkričio) pirmiausia pasirodė atnaujinto Ingress puslapio skyrelyje http://www.ingress.com/investigate . Vėliau ji iš ten buvo panaikinta, o nuoroda patogiai nukreipia į Reddit puslapį.
  • Tik 2019 m. vasarį Prime P. A. Chapeau pradėjo skelbtis https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/new/ , ir štai, nepraėjus nė pusmečiui, jis jau praneša apie migravimą į naująją Niantic Labs socialinę platformą https://community.ingress.com/en/ .
2019-07-30 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/cjixd7/a_change_of_venue/

Vietos pakeitimas

Tiesos ieškotojai, bent jau kuriam laikui perkeliu sąmokslo tyrimą į naują vietą: Tiesos ieškotojo dosjė. Reddit puslapis liks kaip archyvas, bet visi nauji mano įrašai bus naujajame puslapyje. Kaip ir čia, tik aš galiu skelbti naujus įrašus Tiesos ieškotojo dosjė, bet visi gali komentuoti.

Jei norite pradėti savo diskusijas, galite tai daryti čia.

– PAC

Tyrimas tęsiasi…

Pirmasis P. A. Chapeau įrašas naujojoje dosjė.

2019-07-29 https://community.ingress.com/en/discussion/2778/the-investigation-continues

Tiesos ieškotojai, čia P. A. Chapeau. Daug naujų pokyčių ir man sunku neatsilikti. Kol kas užteks pasakyti, kad migruoju tyrimą čia. Senasis puslapis liks kaip archyvas, bet naują medžiagą skelbsiu čia. Tik aš galėsiu skelbti įrašus šiame subforume, bet visi galės komentuoti. Jei jūs, tyrėjai, norite pradėti savo diskusijas, darykite tai čia.

Taigi, ką mes žinome?

  • Nemesis sunaikino trylikos Niantic projekto tyrėjų simuliakrus ir paskelbė jų mirties vaizdo įrašus.
  • Tie įrašai dingo.
  • Praėjusį savaitgalį vyko anomalija pavadinimu Myriad, susijusi su taip pat besivadinančiu Nemesis nariu.

Kas iš jūsų dalyvavote anomalijoje? Ką jums pavyko sužinoti?

– PAC

Trumpa apžvalga

Kadangi po paskutinio įrašo praleidome šiek tiek daugiau negu P. A. Chapeau, trumpai prisiminsime, kas įvyko per pastaruosius du mėnesius.

  • Abbadon Prime anomalijų seriją laimėjo Pasipriešinimas, tai pasiekdami „galutinę pergalę” Osiris visatoje, kuri kol kas išsireiškė tik tuo, kad per Prime skenerį matomo XM spalva tapo mėlyna.
  • Pamatėme likusias Dunraven tyrimo serijas ir sužinojome, kad Ko-Lan operacijoje nugalėjo ir Osirio akmenį pargabeno Pasipriešinimo komanda, tačiau akmenį (galbūt net kelis kartus) buvo perėmę Nemesis, o Vendė dingo operacijos metu.
  • Manoma, kad Nemesis sunaikino visų Niantic projekto tyrėjų simuliakrus ir apie daugumą iš jų paskelbė vaizdo įrašus: be jau matytų Enocho ir Kerės įrašų dar turime įrašus apie S. Laitmaną, Linton-Vulfą (kuris, atrodo, susinaikino savo Tecthulhu įrenginio pagalba ir taip išvengė Nemesis rankos), Prime Henką, E. Kalviną, Devrą (įrašas vėliau buvo panaikintas, bet kiti tyrėjai buvo spėję jį išsaugoti) bei tekstines užuominas apie V. Kurezę, Mistę ir M. Šubertą.
  • Vėliau pasirodė vaizdo įrašas, iš kurio galima suprasti, kad šiuo metu visi Niantic projekto tyrėjai yra „užstrigę“ kažkokioje tarpinėje realybėje (galbūt XM substrate), tačiau panaudodami RPE technologiją jie gali įsikūnyti įvairiuose pasauliuose.
  • Niantic Labs paskelbė, kad Nemesis narys Myriad bando sunaikinti portalų tinklą ir, kad jam sutrukdytume, reikėjo hakinti kuo daugiau unikalių portalų nurodytame laiko intervale.
  • Prieš pat Myriad anomaliją, kuri ir buvo skirta kovai su šiuo nedraugiškai nusiteikusiu Nemesis nariu, portalų tinkle pasirodė naujos glifų sekos, o visi pirmo lygio portalai pradėjo duoti vienintelį glifą – Nemesis.
  • Myriad anomaliją laimėjo Nušvitimas ir iš karto po anomalijos iš portalų tinklo gaunamas patvirtinimas, kad Myriad buvo išguitas iš šio pasaulio.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *