Auroros prisistatymas

Rugpjūčio FS renginyje iš portalų gaunamas dar vieno Nemesis nario – Aurora – prisistatymas. Aurora irgi dėvi keistą šalmą, o balsas vaizdo įraše iškraipytas, kas antra frazė sakoma kitokiu balsu, tarsi kalbėtų keletas žmonių.

Vertimas (nuorašas ir glifų analizė – Essex grupės), Nemesis runos šiuo atveju atlieka subtitrų funkciją:

Aš esu Aurora. Mes esame Nemesis. Glifai yra egzogeninių instrukcijų biologinis interfeisas. Todėl jie turi būti pašalinti! Aš tuo pasirūpinsiu! Jūsų pergalė prieš Myriad yra tik trumpalaikė kliūtis. Mes esame galingesni, nei jūs galvojate. Jūsų puikybė kelia pavojų jūsų pasauliui ir daugeliui kitų. Mes nenurimsime kol pavojus, kurį kelia egzogeninės būtybės, nebus numalšintas! Tai paskutinis perspėjimas jums. Nestokite mums skersai kelio.

Taigi, po XM tyrėjų ir portalų tinklo, Nemesis taikiklyje atsiduria glifai. Žinant, kokia sėkmė juos lydėjo su pirmais dviem, grasinimai kol kas neskamba įspūdingai. Kažkokius pasikeitimus glifų sistemoje jau matėme – naujas Nemesis glifas Myriad anomalijos metu buvo okupavęs visus pirmo lygio portalus, o prieš anomaliją pasirodė net penki nauji glifai. Kol kas neaišku, ar tų pasikeitimų šaltinis – Nemesis, Niantic projekto tyrėjai, ar kokia kita nežinoma jėga.

Kortų vaizdai Auroros vaizdo įraše

Kai kuriuose kadruose matomos lošimo kortos. Akivaizdu, kad tai kažkoks šifras. Galima būtų priskirti kortoms raides: įprastinės kaladės tūzas = A, … karalius = M, invertuotos tūzas = N, …, karalius = Z, tuomet gaunami raidžių rinkiniai AAASRN, TKOO, ATILL. Ir nors antras ir trečias galėtų būti sumaišyta frazė „took it all“ (atėmė viską), bet neaišku, koks galėtų būti pirmasis žodis.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *