Interviu su P. A. Chapeau Honkonge

P. A. Chapeau, save vadinantis tiesos ieškotoju, siekiančiu demaskuoti Niantic sąmokslą, atsako į kelis klausimus Honkonge 2018 m. lapkričio 17 d., vykstant Recursion Prime anomalijoms. Ačiū DATE-MARU komandai už įrašą ir kokybiškus subtitrus.

Pagrindinės P. A. Chapeau išsakytos mintys trumpai:

  • Tikslai Honkonge. Padėti Henkui neprarasti prisiminimų prisidedant prie anomalijos ir sugadinti nuotaiką Hulong Trasglobal. PAC teigia, kad turi šaltinį Hulong korporacijoje, kuris žadėjo jam perduoti vieną vidinį dokumentą, bet tik asmeniškai.
  • Apie Vendę. Nebando nieko slėpti, panašu, kad visi apie Vendę ir Dunraven fondą žino labai mažai. Iki Niantic perėmė jo skambutį Vendei, jis turėjo skristi į Ostiną su ja susitikti, o dabar ji susitinka su Henku ir tai viskas, ką PAC žino, išskyrus tai, kad Dunraven skelbė labai daug vaizdo įrašų su Vende.
  • Apie Niantic konspiracijos tyrimą. Pagrindinis principas – tiesa yra svarbiausia. Jei imsi svarstyti, kokius duomenis skelbti viešai, o kokius nuslėpti, labai greitai nusirisi iki nusikaltimų slėpimo ir socialinės kontrolės. Jaučiasi kaltas, kad „tie žmonės“ taip ilgai pūtė miglą jam į akis ir todėl yra pasiryžęs atskleisti visą tiesą apie sąmokslą.
  • Apie bendradarbiavimą su agentais. Planuoja pradėti nuo nedidelių informacijos kąsnelių ir užduočių ir žiūrėti kaip toliau seksis. Jam labai reikia agentų pagalbos, bet tenka būti skeptišku, nes ne visi yra vedini vien tik gerų ketinimų.
  • Apie Adą. Nors ji buvo tik kompiuterio programa, galiausiai tapo tokia pat sąmoninga, kaip bet kuris iš mūsų. Ji dingo iš radaro po Niantic projekto uždarymo ir PAC dėl jos nerimauja. Jis vertina tai, kuo ji tapo, ir mano, kad jai reikia užtikrinti galimybę natūraliai vystytis, todėl jis visada kovos už os teisę gyventi netrukdomai ir nekontroliuojamai.
  • Apie 1218 PAC (korespondentas parodo PACv1.0 biografinę kortelę). Svarbiausias klausimas – kas yra bet kuris P. A. Chapeau, ką reiškia būti tiesios ieškotoju. Tiesos ieškotojo kelias – tai vienišiaus kelias, dėl kurio turi atsisakyti asmeninių interesų. O kuo tas žmogus vardu, visai nesvarbu, nes mes visi esame viena komanda, vedama vieno tikslo – išsiaiškinti tikrąją tiesą.
  • Apie NIA vadovaujamą H. Džonsono (1218). Tai negali būti tiesa, NIA neskirtų į vadovaujančias pareigas tokio žmogaus. Nors jei taip atsitiktų, mes visi nuo to tik išloštume. NIA tiki, kad veikia visų mūsų labui, bet kas jiems davė teisę spręsti, ko mums reikia? Jei jie nori užsitarnauti pasitikėjimą, pirmiausiai turėtų pakeisti veiklos metodus.

P. A. Chapeau žinutė (Niantic sąmokslo) tyrėjams (vertimas):

Ačiū! Pirmiausia, ačiū. Be tokių tyrėjų, kaip tie, kurie dabar mus žiūri, mes niekur nenueitume. Aš negaliu ieškoti tiesos šiame sąmoksle vienas. Darau tai, ką galiu, ir toliau tai darysiu. Jūs matysite mane visame pasaulyje, susitinkantį su agentais, kalbantį su tyrėjais ir stumiantį šį tyrimą pirmyn, bet be jūsų drąsos ir darbo mes niekur nepajudėsime. Todėl tęskite savo darbą ir atminkite  – likite saugūs ir kokia informacija bepasidalintumėte su manimi, aš neskelbsiu jūsų vardo, nebent patys to paprašysite. Taigi, laikykite mane patikimu šaltiniu, tęskite savo darbą ir saugokitės.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *