NIA niekada nenutraukė darbo

NIA niekada nenutraukė darbo

Paskelbtas 2019-02-02 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/am9al4/the_nia_never_shut_down/

Vertimas:

Dabar pats laikas pasidomėti NIA. Pasak Wikipedijos puslapio, Nacionalinė žvalgybos tarnyba buvo sklandžiai uždaryta 1947 metais.

Vargu bau. Jie specializuojasi marginaliųjų technologijų tyrimuose. Psichometrija, nuotolinis matymas, telekinezė… Jų projektai nežino ribų. Ir viskas, ką jie darė pastaruosius 60 metų vedė prie Niantic projekto. Tai projektas, kuris iš šešėlinio biudžeto anekdoto juos padarė svarbiu žaidėju pasaulio žvalgybos scenoje.

Vienas labai atsidavęs ir užgrūdintas štabo karininkas prisiėmė visą projektą ant savo pečių. Jo vardas Ezekielis Kalvinas. Vadinamas Zeku. Protingas, atsidavęs, patriotas. Bet neįmanoma visą gyvenimą tyrinėti keistus ir neįtikėtinus reiškinius ir pačiam mažumėlę… nenukrypti.

Prieš kurį laiką man į rankas pakliuvo nutekintas NIA dokumentas apie Niantic projekto tikslus. Juo pasidalinsiu sekančiame įraše. Daug kas užtušuota, bet likęs tekstas išduoda nemažai. Ką aš įtariu? Kalvinas nuo pat projekto sukūrimo žinojo apie egzotiškąją materiją daugiau, negu parodė kitiems… Ir jei neklystu, planai, kuriuos jis išjudino, dar tik prasideda.

Grėsmės ir galimybės

Paskelbta 2019-02-02 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/am9enn/threats_and_opportunities/

P. A. Chapeau dalinasi dokumentu, kuris jau buvo skelbtas lapkričio 5 dieną. Vertimą galima rasti čia.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *