Operacija Kasandra

Operacija Kasandra

Paskelbta 2019-02-02 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/am9jey/operation_cassandra/

Vertimas

Kai įvyksta XM anomalija, paprastai ji sukuria anomalines zonas daugelyje miestų visame pasaulyje. Pirma užfiksuota didelė anomalija po Apreiškimo nakties buvo pavadinta Operacija Kasandra, ji pasireiškė iš viso dvylikoje miestų šių metų1 rugpjūtį. Pagrindiniai miestai buvo Varšuva, Singapūras, Lincas, Marselis2, Saporas, San Diegas ir Filadelfija, antrinės anomalinės zonos buvo užfiksuotos Marselyje, Malėje, Bostone, Inčone, Rygoje ir Vankuveryje.

Kartu su tūkstančiais Ingress agentų, anomalijos paprastai pritraukia tokius aukšto XM sensityvumo žmones, kaip buvę Niantic projekto tyrėjai. Pats dr. Oliveris Linton-Vulfas nuvyko į Singapūrą per Kasandros anomaliją. Linton-Vulfas visuomet buvo Apšviestasis3; jo nenumalšinamas žinių troškimas to reikalauja.

Anksčiau minėjau, kad Niantic Labs yra tariamas Ingress „žaidimo“ kūrėjas. Taigi, pradedant nuo Kasandros, Niantic Labs reklamavo kiekvieną didesnę XM anomaliją tūkstančiams Ingress agentų visame pasaulyje. Anomalijose taip pat ryškiai pastebimas NIA buvimas, nors – kaip jau buvo minėta – mes gerai nesuprantame, kaip susijusios šios dvi organizacijos. Sekančiame vaizdo įraše pateikiama Kasandros anomalijos Singapūre apžvalga. Kaip pamatysite, jame nemažai dėmesio skirta Oliveriu Linton-Vulfui.

1 Be abejo, P. A. Chapeau turėjo galvoje praeitus metus.

2 Įraše Marselis paminėtas du kartus, iš tiesų tai buvo antrinė anomalijos zona.

3 Ingress Prime interneto puslapyje 2018 m. lapkričio 5 dieną Oliveris Linton-Vulfas buvo nurodytas prie asmenų, neturinčių frakcijos. Nuo to laiko puslapis buvo atnaujintas ir skilties apie dominančius asmenis nebeliko.

Oliveris Linton-Vulfas: „XM sraute nėra jokio signalo!“

Paskelbta 2019-02-02 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/am9jw5/oliver_lyntonwolfe_theres_no_signal_in_the_xm/

P. A. Chapeau dalinasi 2018 m. rugpjūčio mėnesio Singapūro anomalijos vaizdo įrašu. Komentarus apie jį galite rasti čia.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *