Kerė Kempbel

Kerė Kempbel

Paskelbta 2019-02-02 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/am9khh/carrie_campbell/

Vertimas

Būtų aplaidu iš mano pusės neskirti laiko šiek tiek

pakalbėti apie semiotikę Kerę Kempbel. Kerė, ženklų ir simbolių ekspertė, buvo viena iš nedaugelio Niantic projekto tyrėjų, kuri iš karto suprato esanti XM sensityvi. Kerei XM poveikis pasireiškė vizijomis apie paslaptingą rašytinę kalbą, kuri vėliau buvo pavadinta „Šeiperių glifais“. Kerė mano, kad glifai yra neurolingvistinis virusas, universali kalba, veikianti tiesiai į žmogaus protą. Ji taip pat mano, kad ši kalba ir yra tas mechanizmas, kurio pagalba Šeiperiai perduoda savo sutvarkytų duomenų pranešimus žmogiškoms būtybėms, biologinis interfeisas, kurio pagalba žmonės gauna Šeiperių instrukcijas.

Kerės glifų tyrinėjimai pasiekė kritinį tašką per Apreiškimo naktį, kai XM banga iš energijos kubo sprogimo sukėlė jai transą. Būdama šioje būsenoje ji ėmėsi paskubomis užrašinėti dar neatrastus Šeiperių glifus visoje savo laboratorijoje. Nuo tos nakties nauji Šeiperių glifai pasirodo įvairiausiose netikėtose vietose, ir Kerė juos fiksuoja savo užrašuose.

Tačiau pastaruoju metu Kerė ėmė baimintis, kad žinutė, kurią visi kartu sudaro glifai, yra grėsminga. Kerės kolega Henkas Džonsonas, bandydamas sudaryti senovinių XM galios vietų sąrašą, susidūrė su nemažu skaičiumi kadaise aplink portalus klestėjusių civilizacijų, kurios žlugo staiga ir be jokio perspėjimo. Tebuvo vienas bendras vardiklis, jungiantis visus atvejus – senovinių Šeiperių glifų buvimas. Kerę sapnuose pradėjo persekioti glifų seka, kurią ji manė esant visos civilizacijos susinaikinimo kodu. Jei Kerė nebūtų ėmusis veiksmų, Operacija Kasandra būtų tapusi mums žinomos civilizacijos pabaiga. Tam Kerė nukeliavo į Licą per Kasandros anomaliją – padėti Pasipriešinimui ir nubaidyti egzogenines būtybes, kurios, kaip ji galvojo, linkėjo mums bloga. Bet mes vis dar čia, o tai reiškia, kad jai pavyko!

Galėsite ją probėgšmiais pamatyti Niantic Labs vaizdo įraše apie Operaciją Kasandra. Simboliai, kuriuos Kerė paišo ant savo rankų yra glifų, apie kuriuos paskakojau, pavyzdys. Sklinda gandai, kad per Operaciją Kasandra Kerei grėsė mirtinas pavojus, bet panašu, kad ji išsisuko be jokio įbrėžimo. Bent kol kas.

Signalas, grasinantis visai žmonijai

Paskelbta 2019-02-02 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/am9l5z/a_signal_that_threatens_all_of_humanity/

P. A. Chapeau dalinasi 2018 m. rugpjūčio anomalijos Lince vaizdo įrašu. Komentarus apie jį galite rasti čia.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *