Saugokite Kerę

Paskelbta 2019-05-02 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/bjneqz/keep_carrie_safe/

Vertimas:

Pavojingi laikai, tiesos ieškotojai. Keli neįbauginami agentai iššifravo užuominas Anime vakarėlio vaizdo įraše ir rado Enocho Dalbio išnykimo vaizdo įrašą. Ką tik kalbėjausi apie tai su Kere, ji tuoj išvyksta į Taivaną. Ji mano, kad Enocho dingimas nebuvo atsitiktinis. Ji mano, kad kažkas jį nužudė, sunaikino jo simuliakrą. Kol kas ji nežino, kas, ar kodėl.
Paakintas kai kurių iš jūsų, perspėjau Kerę apie tą Stiuratą Laitnerį, kuris tariamai grasina Niantic projekto tyrėjams. Tai negali būti sutapimas.
Kai baigėme kalbėti telefonu, Kerė man atsiuntė keletą naujų eskizų iš savo dienoraščio. Pirmasis tiesiogiai susijęs su Enocho dingimu. Antrasis duoda suprasti, kad Kerė baiminasi dėl savo pačios saugumo! Visi, kas vykstate į anomaliją Taivane šį savaitgalį, saugokite Kerę! Man kyla bloga nuojauta…
-PAC

Elegija

Paskelbta 2019-05-02 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/bjnggc/elegy/

Pirmojo eskizo teksto vertimas:

Sudaužytas. Subyrėjęs. Suskaldytas. Bet nepažeistas.
Visuma dabar sudaryta iš daugybės poaibių, kuriuos reikia surinkti. Sulieti į viena kaip skysto sidabro kraują, gyvą, besikeičiantį, tampantį nepaliestu. Sveikesniu nei anksčiau. Stipriu. Žinančiu, kad gali būti sudaužytas į šukes ir grįžti. Milijonas veiksmų išgydyti. Viena sveika siela… Laukianti, kol bus suskaldyta vėl ir vėl, kas kartą tapdama vis išmintingesnė.

Nupieštas vaizdas labai primena tai, ką matėme Enocho dingimo įraše. Jame netgi pavaizduoti trikampiai žali atspindžiai, atsiradę po jo išnykimo. Galbūt tai XM šukės. Kaip ir piešinyje, viename iš įrašo kadrų matome, kad per Enocho ranką sumirga kažkokie stačiakampiai trikdžiai. Piešinyje Nemesis glifais užrašyta NEMESIS IS HERE (Nemesis yra čia, angl.).

Teksto fone matome tą pačią figūrą, kurią sudarė XM debesėlis po Enocho išnykimo.

Gedint Enocho

Paskelbta 2019-05-02 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/bjnguc/mourning_enoch/

Antrojo eskizo teksto vertimas:

Ar jis atsimins mane? Ar bus kita diena kitame parke? Arba ta pati diena kitoje visatoje. Ar jis pažins mane pamatęs? Ar aš išgirsiu tolimus balsus jo muzikoje? Ar jie vis dar kalbėsis su manimi? Ar jis susitiks kitą Kerę, kitame parke, kitame pasaulyje? Ar aš išgirsiu kito Enocho natas? Ar pažinsiu jas išgirdusi? Ar aš išgirsiu muzikos prasmes?
O jei aš būsiu paversta šukėmis? Kažkodėl nujaučiu tai… Kaip gyvūnas nujaučia žemės drebėjimą. Ne visiškai mirtį, bet suskaldytą pasikeitimą. Ar bent jau taip, man atrodo, išgirdau muzikoje, sklindančioje iš tolimo lango anądien.

Piešinyje Nemesis glifais parašyta YGELE (Elegija – iš dešinės į kairę)
virš akmeninės pakylos/altoriaus ir YOU R NEXT (tu sekanti) apačioje. Nupiešta gulinti moteris ir ją paliekanti dvasia/siela/astralinis kūnas. Pagal tai, kaip ji guli, šiek tiek panašu į sceną su Sara iš „Ingress: animacija“.

Šių piešinių nuotaika nejučia primena, ką pasakojo agentas @Anakr0n kai Nušvitimas laimėjo Kerės užrašus – jam pavyko į juos žvilgtelėti per Cassandra Prime užbaigimo vakarėlį:

Man pavyko pamatyti kelis piešinius, kurių gerai neprisimenu, ir perskaičiau puslapį teksto, kuris mane pravirkdė. Nesupratau, kurios visatos Kerė tai parašė, bet ji atrodė vieniša ir susisielojusi.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *