Dunraven tyrimo penkto seanso vaizdo įrašas

Pirmą kartą parodytas 2018-11-16, Ingress 6 metų šventinės transliacijos pabaigoje.  Dunraven puslapyje atsirado 2018-11-18.

Vertimas:

Titrai: Dunraven projektas – atvejo analizė: seansas 005 (perimtas skambutis _ subjektas pakeliui į Ostiną _ Teksasas, JAV)

<fone girdisi triukšmai, panašūs į kylančio lėktuvo gaudimą, Vendės kalbėjimo epizodus skiria pyptelėjimas, lyg tai būtų autotsakiklio žinutės; kiekvieno epizodo metu aktyvus vis kitas ekranas>

Vendės balsas: Sveiki, profesore Votkins, čia Vendė iš praeito semestro kognityvinės neurologijos. Aš tik norėjau pasikalbėti su jumis apie tą tyrimą, apie kurį pasakojote – Dunraven projektą. Aš kaip ir norėjau paklausti, gal jūs žinote apie jį ką nors daugiau… arba turite daugiau informacijos, aš tiesiog… Taigi, aš mielai užeisiu darbo metu… Gerai, ačiū, iki!

Vendės balsas: Profesore Votkins, tai Vendė, vėl… na, taigi, jūs neatskambinote, o aš tikrai norėčiau gyvai pasikalbėti apie Dunraven… tai tiesiog, aš nežinau, aš nesuprantu to tyrimo, jie rodo man tuos pamišėliškus vaizdo įrašus, [nesuprantama] jie atrodo mažiau pamišėliški, bet tai nereiškia… prašau perskambinkite man, kai galėsite… Tai Vendė, ačiū, iki.

Vendės balsas: Sveiki, profesore Votkins, čia vėl Vendė ir man labai reikia, kad man perskambintumėte. Tiesiog aš… skrendu į Ostiną, todėl, kad… Todėl, kad tas tyrimas tapo šiek tiek realesnis ir, net nežinau kaip tai paaiškinti, a-a-aš jaučiuosi kaip pakliuvusi į spąstus jame, ir nežinau, kaip ištrūkti, todėl aš galvojau… noriu jums pasakyti, kad NEBEDUOTUMĖTE tos skrajutės kitiems studentams, tai nėra geras tyrimas ir… taigi, atsiprašau, sekundėlę, mes tuoj kilsime, todėl aš jau turiu eiti, bet prašau, profesoriau, prašau man perskambinkite, prašau, perskambinkite kai tik gausite žinutę.

Titrai: Balso atspaudo emuliavimo būsena… 70%

Nors skambučiai atrodo padaryti per ilgesnį laiką (paliko vieną žinutę, laukė atsakymo, po kurio laiko dar vieną…), panašu, kad jie padaryti oro uoste, kol Vendė laukė savo lėktuvo – fone girdisi vis tas pats gaudimas, o pabaigoje ji pasako, kad jos skrydis tik išskrenda.

Vendė skrenda į antrąją Recursion Prime anomalijų dalį.

Pagal titrus pabaigoje galime spėti, kad Dunraven kažkokiu tikslu bando emuliuoti Vendės balsą.

Vendės nuotaikos kaitaliojasi taip pat greitai, kaip pirmame seanse, lyg tai būtų keli skirtingi žmonės. Antro epizodo pradžioje ji taip tęsia žodžius, tarsi būtų šiek tiek išgėrusi. Kai kas mano, kad jos mikčiojimas trečiame epizode pernelyg panašus į stebėjimo patalpos ir moters balso užsikirtimą trečiame seanse, ir galbūt dalis jos pokalbių jau yra emuliuojami.

Kas atsitiko profesorei? Kodėl ji neatsiliepė į žinutes? O gal jam atsitiko tai, kas 1218 visatoje nutiko profesoriui, per paskaitą pasakojusiam apie portalus?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *