Dunraven tyrimo trečio seanso vaizdo įrašas

Paskelbtas Dunraven puslapyje 2018-11-05.

Vertimas:

Moters balsas: Sveika sugrįžusi, Vende!

Vendė: Sveiki! Aš atnešiau jums kavos!

Moters balsas: Aš negeriu kavos, bet ačiū už gražų gestą.

<Statinis triukšmas, Vendei už nugaros užsidaro durys.>

Vendė: O gal kas nors kitas tenai jos norėtų? Nes jei jūs negeriate, ir tada turėsiu išgerti aš, patikėkite, niekas to nenorėtų…

Moters balsas: Tam, kad paimčiau kavą, turėčiau įeiti į stebėjimo patalpą, kas šiuo metu yra neįmanoma.

Vendė: Stebėjimo patalpą… Šaunu…

<Statinis triukšmas, Vendė sėdasi ant kėdės.>

Vendė: Tai, kas šiandienos darbotvarkėje?

Moters balsas: Ar tikite, kad svarbūs žmonijos istorijos momentai galėjo būti pakeisti, siekiant nuslėpti tiesą?

Vendė: Taip. Aš manau, kad jie man melavo sekmadieninėje mokykloje, kad Jėzus ir Marija Magdalietė slapta turėjo vaiką ir jų palikuonys vis dar gyvena tarp mūsų.

Moters balsas: Tai puiku Vende, bet tai yra „Da Vinčio kodo“ siužetas. Tai pavyzdys tokių dalykų, apie kuriuos kalbu – mitas sukurtas siekiant paslėpti paslaptį.

Vendė: Tai mano mėgstamiausia knyga, bet aš manau, kad tai šiek tiek pritempta, jei norite pasakyti, kad visas pasaulis yra toks…

Moters balsas: Galbūt. Prašau sutelkti dėmesį į pultą kairėje.

<Kamera nukreipiama į klaviatūra su glifais>

Vendė: Ar tie simboliai turėtų kažką reikšti?

Moters balsas: Tai jūsų intuicijos patikrinimas.

Vendė: Man patinka sudėtingesni kringeliukai.

Moters balsas: Tai panaudokite juos.

<Vendė paspaudžia glifus „unbounded“ ir „n’zeer“. Jos atneštas kavos puodelis stovi šalia pultelio, ant dangtelio užrašyta raidė „W“ (nuo Wendy) apversta atrodo kaip glifas „again“. Vendės žiedas su trikampio formos akimi. Vendei paspaudus mygtukus įsijungia ekranas. užrašas ekrane: Henkas Džonsonas, archeologas, „Klajoklio“ vedėjas.>

 

Henkas Džonsonas (ekrane): Mokslas tik dabar pradeda atskleisti, kodėl kai kurios vietos turi mums ypatingą poveikį. Viena iš vyraujančių teorijų, kad šiose vietose yra portalai – paslaptingos kvantinės energijos, vadinamos egzotiškąja materija, arba XM, šaltinis. Yra įrodymų, kad egzotiškosios materijos sraute yra signalas, kuris veikė žmoniją per visą istoriją. Paklausite, kokių įrodymų? Pirminiai artefaktai – paslaptingi senoviniai objektai, persigėrę XM.

O ką, jei pasakyčiau, kad tikrasis Aleksandro Didžiojo karinės kampanijos Azijoje tikslas buvo surasti šiuos artefaktus? Aleksandras Makedonietis žinomas kaip vienas iš sėkmingiausių karvedžių, bet kai kurie mokslininkai mano, kad jo tikrasis tikslas buvo surasti 21 pirminį artefaktą, objektus, kurie, pasak legendų, yra raktas į nemirtingumą.

Vendė: Tai čia Henkas Džonsonas?

Moters balsas: Šiandien baigėme, Vende.

Vendė: O, gerai. Ačiū jums už… aš taip suprantu, kad tai jūs pervedėte… Iki!

<Vendė bando atidaryti duris, bet jai nepavyksta.>

Vendė: Man atrodo, durys uždarytos.

<Išsijungia visos šviesos>

Vendė: Išsijungė šviesa? Ei, tai nejuokinga! Tai nejuokinga, man nepatinka būti čia užrakintai! Prašau! Ar galite atidaryti duris, prašau! <daužo duris> Prašau! Tai nejuokinga! Prašau!

<Įsijungia šviesa ir atsidaro durys>

Moters balsas (mechaniškai užsikertantis): A-a-a-a-a-aš labai atsiprašau! Sistemoje įvyko trumpas gedimas. Jūsų kraujo spaudimas ir pulsas turėtų greitai normalizuotis. Atsiprašau.

Vendė: Aha… <išeina>

Titrai: Aptiktas nesankcionuotas prisijungimas… Keičiamas duomenų persiuntimo maršrutas — Būsena: pažeidimo nėra… Kandidato pulsas – sveikas.

Pirminius artefaktus (ar jų kopijas), kurie rodomi Henko Džonsono įraše jau matėme įteikiamus laimėjusių frakcijų atstovams per Recursion anomalijas.

Kai Henkas kalba apie Aleksandrą Makedonietį, ekrane šmėkšteli olos su stalaktitais ir stalagmitais vaizdas.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *