XM panaudojimas

XM panaudojimas

Paskelbta 2019-02-02 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/am9gmc/harnessing_xm/

Vertimas:

Prieš kurį laiką man į rankas pakliuvo Niantic projekto direktoriaus Ezekielio Kalvino ir tyrėjo dr. Oliverio Linton-Vulfo susirašinėjimas (sekančiame pranešime). Panašu, kad Linton-Vulfas išsiaiškino objekto, gebančio talpinti XM, formulę… technologiją, kurią jis pavadino energijos kubu.

Linton-Vulfas yra genialus, bet ne neklystantis. Mes tai sužinojome, kai per pirmąjį preliminarų testą jo energijos kubas sprogo, užliedamas Niantic projekto patalpas XM. Visi, buvę patalpose tą vakarą, buvo  apšvitinti pavojingai aukštomis XM dozėmis, ir, pasak visų ataskaitų, visi XM sensityvūs tyrėjai patyrė kažką ypatingo, kiekvienas skirtingu būdu. Į detales aš pasigilinsiu vėliau, bet verta paminėti, kad panašu, jog yra skirtingi XM sensityvumo lygmenys. Paprastas Ingress agentas greičiausiai niekada nepatirs sustiprintų gebėjimų dėl XM poveikio, bet aukšto XM sensityvumo žmonės, tokie kaip Niantic projekto tyrėjai, yra visai kas kita; daugelis iš jų patyrė didelį fizinių ir/arba kognityvinių gebėjimų šuolį po Apreiškimo nakties ir panašu, kad tų gebėjimų pasireiškimo būdai su laiku tobulėja.

Bet viena yra neabejotina: šis įvykis, kai kurių vadinamas Apreiškimo naktimi, o kai kurių – Niantic sumaištimi, tapo postūmiu viskam, kas įvyko po to. Įvykis, kuris pirmiausia paskatino mane tyrinėti Ingress. Kaip ten bebūtų, tai jis mane atvedė ten, kur esu šiandien.

Eureka!

Paskelbta 2019-02-02 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/am9h0w/eureka/

P. A. Chapeau dalinasi pokalbio tekstinėmis žinutėmis įrašu, kuris anksčiau buvo skelbtas 2018 m. lapkričio 5 d. Vertimą galima rasti čia.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *