Henko Džonsono gyvenimas ir mirtis – 9 dalis

Henko Džonsono gyvenimas ir mirtis – 9 dalis

Paskelbta 2019-02-02 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/am9uuc/the_life_and_death_of_hank_johnson_part_9/

Vertimas:

Gerai, tiesos ieškotojai, mums pavyko! Po devynių žinučių mes pasiekėme Henko Džonsono kelionės pabaigą. Bent jau iki tol, kol ji pasikartos po pusketvirtų metų.

Kažkokio keisto atsitiktinumo dėka (nors šis tyrimas mane privertė nustoti tikėti sutapimais) Hekui buvo numatyta patirti rekursiją pirmą Naujųjų 2019 metų dieną. Prieš tam įvykstant Henkas įrašė vaizdo įrašą… sau pačiam. Savo sekančiam simuliakrui. Tą įrašą pamatysite iš karto po šio pranešimo. Ir jam net pavyko nufilmuoti patį rekursijos momentą. Ji atrodė keistai… rami.

Spėju, kad po rekursijos žmogus atgimsta netoli tos vietos, kur pirmą kartą mirė. Taigi, kai Henkas išnyksta vaizdo įraše, jis vėl atsiranda… Afganistane.

Henko rekursija

Paskelbta 2019-02-02 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/am9vza/hank_recurses/

P. A. Chapeau dalinasi vaizdo įrašu, kuriame matome kaip Henkas Džonsonas patiria rekursiją. Gabrielė su Džarviu žiūrėjo šį įrašą vienuoliktame seanse.

Vertimas:

Gerai, tai yra žinutė… na, tikriausiai, man. Tai niekada netaps mažiau keista. Žmogau, tikrai norėčiau turėti daugiau laiko, kad galėčiau apibendrinti viską, kas įvyko… Žinai, aš galvoju, kai tau ateis laikas daryti tokį įrašą sekančiam simuliakrui… Aš galvoju, ar tu dar būsi Henkas Džonsonas, kurį aš atpažinčiau… O, taip, informacija, svarbu. Sek užuominomis, kurias tau palikau. Pirmąją rasi toje vietoje, kur mes pirmą kartą mirėme. Vėl susisiek su Vende. Aš nepasitikiu Dunraven fonu ir manau, kad ji… gali būti viso to raktas. Ir svarbiausia, jokiomis aplinkybėmis nereikia… <juokiasi> Juokauju, aš tau taip nepadaryčiau. <išnyksta šviesos blyksnyje>

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *