Skulptorius: Rolandas Džarvis

Skulptorius: Rolandas Džarvis

Paskelbta 2019-02-02 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/am9ww2/the_sculptor_roland_jarvis/

Vertimas:

Gerai, tiesos ieškotojai, štai koks reikalas: Henkas Džonsonas gal ir daugiausiai statė ant kortos per Rekursijos anomalijas, bet jis buvo ne vienintelis aukšto lygio XM sensityvus tyrėjas, kurį pritraukė anomaliniai portalai. Viename iš pirmųjų savo vaizdo įrašų minėjau, kad NIA saugumo pajėgos nušovė skulptorių, buvusį Niantic projekto tyrėją, Rolandą Džarvį Ciurihe, kai jis pabėgo iš laboratorijos per Apreiškimo naktį. Ko aš tuomet nepaminėjau, tai kad po kelių mėnesių Džarvis pasirodė Rekursijos anomalijos zonoje Barselonoje gyvut gyvutėlis! Galbūt jis ir Henkas Džonsonas turi kur kas daugiau bendro, nei mes galvojome… nes abu jie buvo mirę, bet sugrįžo.

Pasakysiu jums tik tiek… Iš patikimų šaltinių žinau, kad gandai apie Džarvio mirtį buvo neperdėti. Peržiūrėkite liudininkės pareiškimą apie susišaudymą Ciurihe ir Džarvio skrodimo ataskaitą, jei netikite manimi. Niantic Labs turi vaizdo medžiagą, įrodančia, kad Džarvis vėl vaikšto tarp mūsų. Džarvis ne tik vėl gyvas – po jo tariamos mirties žmonės pradėjo girdėti jo balsą savo Ingress skeneriuose!

Bičiuliai… toliau darosi tik keisčiau: Henko pasiaiškinimo su Azmačiu įraše jis mini, kad 13Magnus kultas yra šiandieninės Nušvitimo frakcijos pirmtakas. Jei prisimenate, 13Magnus ištakos yra Senovės Egipto dievo Osirio prisikėlimas. Ir spėkite, su kuo prisikėlęs Rolandas Džarvis pradėjo save lyginti?

Nepaisant jo didžiulio ego, simboliška, kad atgimęs Rolandas Džarvis prilygina save Apšviestųjų dievui, nes – jei pranešimai apie tai teisingi – Džarvis šiuo metu yra Nušvitimo frakcijos lyderis. Be to, panašu, kad Džarvio kelias per mirtį ir atgimimą buvo… kitoks negu Henko. Nesu tikras, ar Džarvis patyrė rekursiją įprastine prasme. Pirmiausia, neaišku, ar Džarvis prarado kokius nors prisiminimus.

Kai kuriuose savo pasisakymuose Džarvis tvirtina, kad mirdamas jis tapo „vienu su Galutinybe“, terpe, iš kurios ir sklinda XM. Galbūt tai jam davė kažkokį tęstinumą, kurio pritrūko Henkui?

Sklinda gandai, kad Barselonoje per Rekursijos anomaliją Džarvis klausinėjo apie kažkokį Osirio akmenį. Ar kas nors turi apie jį informacijos?

Ciuriho Žmogžudysčių liudininkė

Paskelbta 2019-02-02 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/am9xf0/witness_to_the_zurich_murders/

P. A. Chapeau dalinasi dokumentu, kuriame užfiksuotas liudijimas apie R. Džarvio ir nežinomos moters nužudymą Ciuriho traukinių stotyje. Originaliai paskelbtas lapkričio 12 dieną. Vertimą galima rasti čia.

Rolando Džarvio skrodimas

Paskelbta 2019-02-02 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/am9xu3/autopsy_of_roland_jarvis/
P. A. Chapeau dalinasi R. Džarvio kūno skrodimo ataskaita, kuri originaliai buvo skelbta lapkričio 19 d. Vertimą galima rasti čia.

Džarvis gyvas Barselonoje

Paskelbta 2019-02-02 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/am9ykv/jarvis_alive_in_barcelona/

P. A. Chapeau dalinasi vaizdo medžiaga iš lapkričio 17 d. anomalijos Barselonoje, kur lankėsi Rolandas Džarvis.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *