Misija: Resistance Key

Vilnius, Rugpjūčio 9 d… 18:00h… nusprendėm išbandyti savo Resistance komandos naujokus. Beveik visi dalyviai nežinojo kas tą dieną bus ir ką darysim. Tikslas susitikimo buvo parodyti, kad žaidimas gali būti ne tik, kad šiaip link’us, field’us daryti, griauti ir mod’us dėti, bet komandiškai atlikti tam tikras misijas/veiksmus ir po to gauti bendrą rezultatą.

Geriausia vieta, kokią pavyko surasti kur galima sukurti Resistance ženklą buvo centras.
IMG_2688Kiekviena spalva reiškė atskirą komandą, kuri turėjo atlikti jai pateiktas užduotis. Bei viena valymo grupė su operatoriumi(sulaužyta koja pavertė jį tokiu :)), kuri pašalino visus portal’us, kurie buvo viduje, bei bandė užtikrinti, kad neatsirastų didelių kitų mėlynų/žalių portal’ų kurie trukdytų įvykdyti misiją.

Oranžinės spalvos komanda – @Xestobium ir @Namaarie

Žalios spalvos komanda – @Lydael, @Schkatz ir @SuchSmurfWow

Mėlynos spalvos komanda – @kuku ir @karoliukas

Raudonos spalvos komanda – @benediktina ir @elmouster

Operatorius ir jo užduotis: @Zioma buvo operatorius, jam pavesta stebėti žemėlapį ir pranešti kas dedasi aplinkui bei kas gali trukdyti kiekvienai komandai įvykdyti misiją. Operatoriui techniką parūpino: @SuchSmurfWow

Valymo grupė: @bankeris ir @Fragas pasirūpino portal’ais, kurie buvo viduje Resistance ženklo, taip pat diena ir dvi prieš dauguma jų sunaikino/išvalė, kad vėliau būtų lengviau juos vėl sunaikinti/išvalyti.

Taigi kiekviena komanda gavo lapus su instrukciją ką turi padaryti ir kaip, po 20 minučių gavosi toks kuklus darbelis:

IMG_2691 Išvada: Naujokai mini egzaminą išlaikė – užduotį atliko, be to buvo smagu susipažinti su dar keliais naujokais kurie prisijungė prie mūsų komandos.

Misijoje dalyvavo: @Lydael, @elmouster, @Schkatz, @SuchSmurfWow, @bankeris, @benediktina, @kuku, @karoliukas, @Xestobium, @Namaarie, @Fragas, @Zioma

IMG_2794

Operatorius @Zioma IMG_2690

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *