Ingress – kas tai?

Ingress transformuoja realų pasaulį į žaidimą su tikrais žaidėjais.

Neatpažinta, paslaptinga energija buvo atrasta keleto mokslininkų komandos Europoje. Šios energijos kilmė ir paskirtis nežinoma, tačiau kai kurie mokslininkai mano, kad ji gali turėti įtakos mūsų mąstymui. Turime ją kontroliuoti, arba ji valdys mus.

„Apšvitinti” („The Enlightened”) siekia perimti valdžią, ir šią, pavojingą energiją neapdairiai panaudoti, kad užkariautų pasaulį. Jie prisidengia naujųjų technologijų kūrimu, kad paslėptų savo piktus kėslus ir taip apgauna milijonus jais tikinčių žmonių.

„Pasipriešinimas” („The Resistance”) kovoja ir gina žmogiškumą. Tik nugalėję „Apšvitintus” mes galėsime lengviau atsikvėpti ir pasakyti, kad išgelbėjome žemę nuo sunaikinimo.

Parsisiųsk Ingress App’są ir paversk pasaulį žaidimu.

Judėk po pasaulį su savo „Android” arba „iPhone” įrenginiu, atrask paslaptingos energijos šaltinius ir padėk mums, „The Resistance”, laimėti kovą. Rink daiktus, kurie padės tau kovoje, naudok juos, kad savo komandai užimtum teritoriją ir žaisk su savo komandos nariais, kad galėtum padėti laimėti prieš „Apšvitintus” – „The Enlightened”.

Strategija

Kovoti galima visame pasaulyje. Sek kitų žaidėjų veiksmus, planuok tolesnius savo žingsnius ir bendrauk su kitais, naudodamasis žvalgybos žemėlapiu http://ingress.com/intel, forumu, hangout’ais.

Kas yra Niantic projektas?

Ar tai tik žaidimas? Tyrėjų sudaryta faktų lenta (http://www.nianticproject.com) alsuoja paslaptingas įkalčiais ir slaptųjų kodų gausa. Istorija vystosi kasdien. Galingi, žmonijai nežinomi ginklai bei naujos paslaptys laukia, kol kažkas jas atrakins.

Kodėl Alijansai?

Kova išgelbėti planetą vyksta kasdieną visame pasauly. Grupės žmonių, veikiančių kartu gali būti efektyvesnės nei atskirai veikiantys pavieniai žmonės. Bendradarbiavimas tarp rajonų, miestų ir šalių, gali padėti mums pasiekti pergalę!.

Nuo ko pradėti?

  1. Atsisiųsk Ingress Android App ar iPhone App
  2. Pasirink mėlynąją Resistance frakciją
  3. Prisijunk prie mūsų ir smagaus žaidimo!

googledownload iphonedownload