Operacija „Kometa”

kometa

Istorija apie Klaipėdos-Plungės kometą!

@Iceever:

… pradėsiu nuo šiek tiek istorijos. Kažkada seniau buvo kilusi mintis – surinkti 100 raktų vieno portalo. Įdėjus kažkiek pastangų tai pavyko padaryti. Tada sekė antra dalis – padaryti krūva linkų į tą vieną portalą. Pavyko padaryti gal kokius 60… o ir Intel`io žemėlapyje atrodė kaip kometa.

Praėjo kažkiek laiko, mačiau kitų operacijų iš viso pasaulio ir pagaliau kilo mintis pakartotį šį projektą…na gal šiek tiek stipriau padaryti negu 60 linkų. Po idėjos „numetimo” kitiems žaidėjams prasidėjo planavimo darbai, atskiras chatas, inventoriaus rinkimas. Ši dalis truko ilgiausiai…ir nuobodokai sakyčiau…ei, bet dėl gero tikslo, kodėl gi ne 🙂

Planas paprastas – Klaipėdoje yra apie 600 portalų – juos sulinkinti į Plungę (labai grubiai paskaičiavus). Tai tiek raktų reikia surinkti. Sekantis darbas – modai ant poratalo – VR shieldas, AXA, Turret`as ir Force amp`as. Šių irgi reikia daaaauuug. Turret`ai ir Force amp`ai tai čia lengva, bet va su AXA`omis tai jau problema. Bet palaipsniui jų vis daugėjo ir daugėjo, jau vis darėsi sunkiau ir sunkiau paprastai Ingress žaisti, nes beveik visas inventorius pilnas daitų „Kometai” daryti.

Ir štai, po poros mėnesių inventoriaus rinkimo pavyko suorganizuoti žmones operacijos vykdymui, data nustatyta – 2016.08.26 (Ketvirtadienio vakaras). Ketvirtadienis pasirinktas neatsitiktinai – paprastai smurfai susitinka klaipėdoje trečiadieniais, tai ketvirtadienis būtų labiau netikėta. Savaitgalis irgi netinka – gali koks „atvažiuoti” ir pridirbti nesąmonių, kaip ir penktadienis, kurį sunku prognozuoti žmonių judėjimą. Kitos dienos netiko vien tik dėl komandos narių užimtumo.

Nuo pirmadienio stebėjom croslinkus nuo Plungės iki Klaipėdos, o jų vis atsiranda ir atsiranda, bet nors tiek gerai, kad „turistai” vis juo apvalo.
Trečiadienios vakaras – išvakarės prieš operaciją – matosi croslinkai iš Kretingos, Palangos, Klaipėdos ir Gargždų…atrodo teks apsukti ratuką prieš pradedant.

Išaušo operacijos diena, diena kai Klaipėda šiek tiek pasidarys mėlynesnė negu paprastai… ir pirmieji nesklandumai…damn…. Pagal planą turėjo būti 3 grupės po 3 žmones…ir vienas žmogus nebegali. O tai reiškia, kad viena grupė nebegalės padaryti L7 portalo… Greitai perskirsčius žmones padarom dvi komadas po 4 žmones 🙂

Nedidelis pasivėžinėjimas po žemaitiją, croslinkai nuimti ir linkinimas prasideda. Pietinės pusės komanda meta meta linkus į Plungę, Šiaurinės pusės komanda meta savo pirmus linkus – kelias saugus nuo croslinkų ir prasideda visas smagumas – griauti – statyti – link`inti. Visas pilnu tempu įsibėgėja apie 20val. Abi komandos non-stop meta linkus. Praeina keletas valandų…na gal šiek tiek daugiau negu keliatas ir apie 2-2:30 nakties baiginėjam. Kar ir kaip norėtųsi – jėgos pradeda apleisti po biški, kai kuriuos jau reikia žadinti atvažiavus prie poralo, degalinėse jau atpažįsta, nes nebepirmas apsilankymas kavos tą vakarą 🙂

Tai kaip ir laikas aptarti rezultatus:
Padaryti 600 linkų nepavyko, bet pavyko kai kas daug geriau – surinkti klaipėdos Ingress žaidėjus ir smagiai praleisti laiką, ne vien tik kur nors bare susėdus, bet kartu Ingress žaidžiant. Kartu padarėm mini istorinį dalyką – pirmą tokių linkų kometą Klaipėdoje.

Ačiū dalyvavusiems:
@Akvi
@RacoonWashing
@Aivisl
@Komunistas74
@Kartmanas
@Zionero
@Iceever
@Yzinovic

Buvo kas pasikėlė lvl, buvo kas gavo medalių ir unreal gerų glyph`ų, ir svarbiausia – buvo smagu 🙂

ok ok, baigiu blevyzgoti čia ir duodu skaičius bei keletą nuotraukų.

kometa3 kometa1kometa4 kometa2

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *