2018 m. 37 savaitės apžvalga

Šios savaitės pradžioje leidomės į istoriją ir prisiminėme 2014 m. Recursion anomalijas, bei ką iš viso reiškia sąvoka „rekursija“.

Vos vos daugiau negu mėnuo lieka iki Recursion Prime anomalijų. Tada, 2014 metais, sprendėsi Henko Džonsono, Ados ir Klue likimai. Į ką nukryps visų akys šį spalį? Po 2017 m. pradžios FateOfThe13 XM šukių įvykio Henkas Džonsonas išėjo iš ABADN kameros CERN laboratorijoje atgavęs žmogiškąjį pavidalą ir puikiai tvarkosi su savo naujomis pareigomis. Klue, ar tai kas iš jos liko, po Ados ir R. Džarvio kišimosi į jos sąmonę, pražuvo kartu su O. Linton-Vulfo Tecthulhu įrenginiu per Via Noir anomalijas 2016 lapkritį. Apie Adą beveik nieko negirdėti nuo EXO5 anomalijų 2017 m. gruodį. Galbūt atėjo laikas pamatyti daugiau veidų iš Prime visatos?

Antrojoje savaitės pusėje žiūrėjome interviu su Oliverius Linton-Vulfu (pirma dalis, antra dalis) bei Kere Kempbel. Stebina, kaip skirtingai jie žiūri į savo dublius mūsų visatoje. Prime visatos O. Linton-Vulfas apie mūsų mokslininką atsiliepia paniekinančiai ir agresyviai, tarsi jie būtų priešininkai ar konkurentai. Tuo tarpu Prime visatos Kerė šneka apie mūsų Kerę pirmuoju asmeniu (pasak liudijimų ji net vartojo frazę „ankstesnioji aš“), tapatinasi su ja, kaip su savo ankstesne versija. Ar toks skirtingas požiūris nulemtas tik jų skirtingų charakterių, o gal ir skirtingos patirties? Mes žinome, kas mūsų visatoje visi Niantic projekto mokslininkai buvo paversti simuliakrais prieš prasidedant projektui. Ar Prime visatos Kerį ir Oliversis simuliakrai? Ar jie jau yra patyrę rekursiją?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *