Ši diena tyrimo istorijoje

Lygiai prieš metus, 2017 m. spalio 8 d. P. A. Chapeau savo bloge svarstė apie Keno Oveno nužudymo aplinkybes.

NIA viešųjų ryšių specialistas buvo nužudytas 2017 m. rugsėjo mėnesį. Kūnas rastas Vašingtone (JAV), Kenedžio scenos menų centre, po ta pačia instaliacija, prie kurios R. Džarvis aiškinosi santykius su Oliveriu Linton-Vulfu pirmųjų Cassandra anomalijų pabaigoje 2013 metais.

Pakankamai greitai buvo išsiaiškinta, kad nusikaltimą įvykdė samdomas žudikas, žinomas kodiniu numeriu 855. Tačiau iki šiol taip ir neišaiškinta, kas užsakė nužudymą.

Tarp galimų įtariamųjų PAC įvardino ir korporaciją Hulong, kurią iš arčiau matysime būsimame seriale „Ingress: animacija“, ir Avrilį Lorazoną, apie kurį girdėjome per Henko Džonsono interviu liepos mėn., ir Akirą Tsukasą, kuri nesirodė viešumoje nuo balandžio mėnesio iki nepaskelbta žinutė apie NL-PRIME programos pabaigą.

P. A. Chapeau sąraše buvo ir dr. Ezekielis Kalvinas, tačiau šis žuvo/buvo nužudytas kartu su tuometiniu NIA direktoriumi Džėjumi Filipsu to paties mėnesio pabaigoje per sprogimą NIA prisklausančiame pastate.

Šios trys neišaiškintos mirtys yra viena iš didžiųjų mįslių, kurias mums paliko praeiti metai, ir kurios, gali būti, tiesiogiai prisidėjo prie esamos situacijos – Henko Džonsono vadovaujamos NIA ir kontakto su Osiris visata.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *