Lapkričio mėnesio naujienos

Lapkričio mėnesį sulaukėme nemažai naujienų.

Lapkričio 1 d. Ingress pagaliau pakomentuoja Dunraven fondo vaizdo įrašus:

 Mes sužinojome, kad tam tikri Dunraven fondo atvejo analizės seansai tapo vieši. Jų ketinimai mums lieka neaiškūs. Jei rasite daugiau informacijos, prašome pranešti mums komentaruose.

Lapkričio 3 d. jie užduoda keistą klausimą: ar dar kartą pasirinktumėte tą patį?

Lapkričio 5 d. atnaujintas puslapis www.ingress.com. Jame:

  • Henko Džonsono vaizdo įrašas „Sveiki atvykę į Ingress Prime“;
  • Ingress istorija“ – vaizdo įrašas, kurį pradeda Kendra Ovens, ir kuris, atrodo, yra sugadintas P. A. Chapeau įterpus savo turinį;
  • Išvardinti pagrindiniai „dominantys asmenys“ (angl. persons of interest): P. A. Chapeau, Henkas Džonsonas, Oliveris Linton-Vulfas įvardinti kaip „neutralūs“, o Rolandas Džarvis ir Kerė Kempbel – kaip Apšviestieji. Pasipriešinimui kol kas priskirta tik Ada.
  • „Naujienų“ skiltyje: Dunraven fondo pirmo seanso vaizdo įrašas ir skenerio pristatymas;
  • Ingress Prime anonsas, kuris anksčiau buvo skelbiamas puslapyje www.ingressprime.com (dabar šis puslapis nukreipia į ingress.com);
  • Ir įdomiausias naujas skyrelis „InΔΣstigΔte“, kuriame kas savaitę atsiranda porcija „žvalgybinės informacijos“, kurios šaltinis, kaip manoma – P. A. Chapeau (kodėl ji čia? kaip P. A. Chapeau susijęs su NIA, kuri neabejotinai slepiasi už šio puslapio? ar NIA pateikia PAC skelbiamą informaciją kaip savo, taip bandydama pristatyti įj kaip dalį „žaidimo“?). Šiuo metu jau yra paviešinta 16 dokumentų ir vaizdo įrašų.

Naujojo puslapio fono paveikslėlyje paslėptas kodas išsišifravo į „releases nov 18 ingress prime“, todėl visi laukė Ingress Prime lapkričio 18 d., tačiau, panašu, kad šifravimas „pametė“ apostrofą (nov ’18 reikštų tiesiog 2018 metų lapkritį), ir, visų nuostabai Ingress Prime viešai išleidžiamas vėliau tą pačią dieną. Beje, kodas puslapyje jau pakeistas ir šiuo metu išsišifruoja į tiesiog „releases nov 2018“.

Viena iš anksčiau neanonsuotų naujienų skeneryje – „rekursijos“ galimybė 16 lygio agentams. Kaip ji susijusi su tikrąja rekursija ir įtarimais, kad Ingress Prime skeneris naudoja tamsiąją XM?

Dar vienas „įvadinis“ vaizdo įrašas Twitter socialiniame tinkle.

Lapkričio 6 d. paskelbta serija vaizdo įrašų „kaip žaisti“, kuriuose Oliveris Linton-Vulfas pristato pagrindines naujojo skenerio funkcijas:

Lapkričio 8 d. paskelbiamas laikinas AP padvigubėjimas už glifų naudojimą.

Lapkričio 9 d. Niantic bendruomenės vadybininkas Endriu Kriugas paskelbia atsakymus savo kasmėnesiniame klausimų-atsakymų raunde G+ socialiniame tinkle.

Lapkričio 12 d. tampa žinomos savaitgalio anomalijų taisyklės ir žemėlapiai. Ingress apie taisykles praneša tik lapkričio 14 d.

Per tą laiką Dunraven fondo puslapyje atsirado dar dviejų seansų vaizdo įrašai:

Taip pat, savais kanalais apie save praneša dr. E. A. Raitas ir P. A. Chapeau…

Visus šiuos šaltinius būsimuose įrašuose panagrinėsime detaliau. Bet apie viską iš eilės.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *