Šiek tiek apie žymėjimus

šio Henko ir Akiros pokalbio sužinojome apie kitas visatas ir kaip jos veikia viena kitą. Mes ir Osiris sekos visata… Iki Apreiškimo nakties mūsų ir jų visatose visi įvykiai vyko labai panašiai. Pradedant jų Apreiškimo naktimi istorija pradeda išsiskirti, nes mes ją įtakojame per anomalijas. Osiris serijos anomalijos yra ne mūsų visatos anomalijos, jos iš tiesų vyksta kitoje visatoje, mes tik įtakojame jų rezultatą savo veiksmais dėl to, kad visatos yra „suartėjusios“.

Mūsų visatoje Apreiškimo naktis įvyko 2012 m. gruodžio 1 d., kai per nepavykusį Oliverio Linton-Vulfo energijos kubo ekperimentą visi Niantic projekto tyrėjai buvo apšvitinti didelėmis dozėmis XM. Dabar manoma, kad mūsų Apreiškimo naktį sukėlė veiksmai kitoje visatoje (dar kitoje, ne Osiris/Prime), kuri savo XM perteklių nutekino mums. Analogiškai mūsų visatoje buvo pastebėta, kad kaupiasi per dideli kiekiai XM, kurie darosi pavojingi, ir šiemet Navaro ir Kaltenbergo stovyklavietėse per RPE (nuotolinio dalyvavimo eksperimentus) buvo atidaryta sąsaja su Osiris/Prime visata, tuo būdu sukeliant jų Apreiškimo naktį, ir nutekinant mūsų perteklinį XM jiems. Jungtis tarp mūsų visatų vis dar atvira ir kai kurie tyrėjai patenka pas mus – O. Linton-Vulfas, K. Kempbel, greičiausiai P. A. Chapeau, taip pat R. Džarvis ir H. Džonsonas.

Vaizdo įraše, kuriame anonsuojamas O. Linton-Vulfo apsilankymas Varšuvoje, pirmą kartą pamatėme skirtingų visatų žymėjimus.

Turime žymą „1218“ mūsų visatai ir iš jos kilusiems tyrėjams, ir „Prime“ – Osiris sekos visatai. Kodėl „1218“? Tai užkoduoti metai 2012-2018: nuo „mūsų“ Apreiškimo nakties iki Osiris Apreiškimo nakties.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *