Liudininkė

Paskelbtas Investigate Prime puslapyje 2018-11-12. Tiesioginė nuoroda: https://ingress.com/witness/. Vertimas:

Liudininkė

Liudininkė kalba apie žmogžudystę Ciuriche. Jei kartais pamanėte, kad išsigalvoju. Bandžiau susisiekti su liudininke. Kol kas nepavyko. Nerimauju dėl jos saugumo.

Sutapimas ar ne, dokumentas identiškas tam, kurį 2012 m. groudžio 10 d. paskelbė PACv1.0. Tos dienos komentaras šiek tiek atskleidžia dokumento atsiradimo aplinkybes:

Kažkas iš spaudos susisiekė su liudininke iš Ciuricho Pagrindinės stoties, aš turiu interviu nuorašą. Ji atrodo neryžtinga, išsigandusi. Gal jai grasinama.

Įdomu tai, kad nors PACv1.0 teigia, kad tai spauda susisiekė su liudininke, dokumente ji identifikuojama kaip „skambinančioji“.

Dar viena įdomi detalė – dokumento identifikacijoje nurodytas sesijos numeris „575 cenzūruotas nuorašas“. Tą patį skaičių matome reklaminio videoklipo Dunraven fondo puslapyje pavadinime – dunraven_575.mp4.

Nurodytas laikas „24:10“ – ar tai trukmė, ar laikas po vidurnakčio, kaip jis kartais rašomas Japonijoje?

Liudininkės pasakojimo vertimas:


Aš ėjau link Ciuricho traukinių stoties kai išgirdau tarsi prislopintus šūvius ir kažką bėgant. Priartėjusi prie stoties pastato šalia Ešerio skulptūros pamačiau du kūnus ant žemės. Aš išsigandau, [nesuprantama] ir kas vyko toliau nufotografavau mobiliuoju telefonu.

Būčiau filmavusi, bet per daug drebėjo rankos, negalėjau įjungti video režimo. Šią nuotrauką padariau prieš pat dviems žmonėms prieinant prie kūnų. [nesuprantama] atrodė pasimetę, nežinantys ką daryti, ginčijosi. (užtušuota)

Kol aš tai dariau, atvažiavo dar trys žmonės, atrodo, visi jie buvo vyrai, ir liepė pirmiems dviems padėti įkelti kūnus į automobilį. Vienas pasiliko nuvalyti [nesuprantama] vis tiek jau plovė lietus. Jis apsidairė. Akimirka pagalvojau, kad mane pamatė, bet jei ir taip, tai nieko nesiėmė.

Vėliau (užtušuota) nebenoriu daugiau į tai painiotis. Pasakiau viską, ką mačiau.


 

Panašu, kad egzistuoja kažkokios nuotraukos. Įdomu, ar jos bus kada nors atskleistos?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *