Glifų iššūkis: žmogus

Sausis dar nesibaigė, o Niantic Labs jau skelbia naują glifų iššūkį – „Žmogus“. Kas mėnesį vykstančiame konkurse agentai kviečiami įvairiomis priemonėmis (pageidautina – XM jungčių ir laukų pagalba) kurti glifus ir dalintis jais socialiniuose tinkluose panaudojant saitažodį #GlyphChallenge. Penkiasdešimties atrinktų darbų autoriai gauna kodus daiktams. Vasario mėnesį konkursas vyksta antrą savaitgalį – vasario 8-10 dienomis.

Ankstesnėse užduotyse buvo glifai:

Prieš porą savaičių Niantic Labs paskelbė gruodžio mėnesio užduoties glifų-nugalėtojų pavyzdžius.

Glifas „Žmogus“, kaip ir „Harmonija“ yra vienas seniausių, ir kartu mažiausiai istorinės medžiagos turinčių glifų. Jo nebuvo pirmajame glifų pakete per Timezero, jis tiesiog buvo paskelbtas 2013 rugpjūtį „Laitmano dešifravime“ be paaiškinimų ar fotografinių įrodymų. Nurodyta pirmoji glifo reikšmė „būtybė“ niekada nebuvo panaudota žinomose glifų sekose ir dokumentuose, nors ji labai praplėstų glifo prasmių aibę (gyvas padaras, esybė, kas egzistuoja, bet koks daiktas, išvaizda, forma, buvimas, būvis, prigimtis).

Kaip ne vienas glifų tyrėjas yra pastebėjęs, šis glifas tarsi apjungia glifus „kūnas“ (body), „protas“ (mind) ir „siela“ (soul) ir yra vizualiai panašus į Pasipriešinimo logotipo skydą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *