Apie Darsanos lęšius

Naujame Ingress anomalijų taisyklių puslapyje https://ingress.com/events/anomaly-rules paskelbtos Darsana Prime anomalijų serijos taisyklės. Jose šiek tiek daugiau paaiškinta apie tai, kas yra Darsanos lęšiai:

Darsanos lęšiai yra pranašiški lęšiai: žiūrintis per juos mato ateities viziją ir kelią, kaip ją pasiekti – lęšiai atskleidžia nematomą ateities žemėlapį. Darsanos lęšis bus naudingas jį turinčiai frakcijai per Abaddon Prime ir padės nulemti Osiris visatos likimą.

Primename, kad (Prime) Henkas Džonsonas ieško lęšių, kad padėtų žmonijai pasiekti Darsanos tašką – momentą, kai žmonijos supratimas apie visatą tampa neribotas. O Rolandas Džarvis nori gauti lęšius, kad užkirstų kelią Darsanos taškui.

Reikia pastebėti, kad Darsana Prime – pirma anomalijų serija, kurios taisyklės yra paskelbiamos viešai ir aiškiai nurodytoje vietoje, o ne „nutekinamos“ įvairiais būdais. Vėl (1218) Henko Džonsono ir jo bandymų išskaidrinti NIA veiklą įtaka? Deja, tuo pačiu jose labai mažai kontekstinės informacijos.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *