Nevadinkite to sugrįžimu

Šiandien pradedami skelbti https://www.reddit.com/r/investigateingress/ pranešimų vertimai. Iš pradžių bus po kelis vienu kartu, nes P. A. Chapeau skelbdavo dokumentą ir jo komentarą atskirais pranešimais. Vėliau, berods, išmoko sudėti į vieną. Pirmuosiuose iš naujo skelbiama sena medžiaga, kurią jau matėme lapkričio mėnesį, todėl vertingiausi čia P. A. Chapeau komentarai, jie iš tiesų nauji ir suteikia šiek tiek daugiau konteksto. Kadangi atsiliekame su vertimais, verta prisiminti, kad pirma medžiagos porcija buvo paskelbta vasario 2 dieną, netrukus po Dunraven dvylikto seanso. Kai kurios paslaptys P. A. Chapeau dar nežinomos.

Nevadinkite to sugrįžimu

Paskelbta 2019-02-02 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/am97b5/dont_call_it_a_comeback/

Vertimas:

Bičiuliai tiesos ieškotojai,

Esu tikras, kad pastebėjote, jog kurį laiką palaikiau radijo tylą. Pradėjau rūpintis informacijos saugumu, todėl aktyvavau 1968 protokolus ir dingau iš radaro. Tačiau po kelių mėnesių supratau, kad tapau viskuo, ko negaliu pakęsti. Aš nesaugau paslapčių, aš jas viešinu. Taigi aš grąžinu Ingress tyrimą į visiško skaidrumo režimą. Tai vienintelis būdas. Tiesą sakant, man šiek tiek nesmagu, kad kažkada galvojau kitaip.

Nors nesidalinau informacija pastaruosius keletą mėnesių, bet tai nereiškia, kad nustojau ją rinkti. Taigi dabar išversiu krūvą informacijos – viską, kuo dalinausi iki šiol, plius tai, ko nesu skelbęs. Iš naujo išleisti seną informaciją smagu tuo, kad dabar galiu į ją pažiūrėti iš perspektyvos ir pateikti pilnesnį kontekstą.

Taigi, turėdami visa tai galvoje, pradėkime nuo pradžių. Sekančiu vaizdo įrašu pasidalinau tada, kai viskas prasidėjo.

Užduosiu klausimą visiems jums: ką jūs išsiaiškinote nuo tada, kai išėjau į pogrindį?

– P. A. Chapeau

Įrašo komentaruose PAC patvirtina, kad jis yra iš tiesų yra iš Prime visatos – dėl šio fakto iki šiol abejojome.

Kas įvyko Niantic projekte?

(Iš naujo) paskelbta 2019-02-02 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/am97qr/what_happened_at_the_niantic_project/

P. A. Chapeau dalinasi vaizdo įrašu, kuris buvo paskelbtas 2018 m. lapkričio 5 dieną. Vertimą galima rasti čia.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *