Egzotiškas reikalas

Egzotiškas reikalas

Paskelbta 2019-02-02 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/am98al/an_exotic_matter/

Vertimas:

Praeitą kartą minėjau, kad slapstausi… Praktiškai, gyvenu savo autobusiuke. Yra jėgų, kurios mane nužudytų už tai, ką žinau, už tai, ką atskleidžiau pasauliui. Tačiau tai, ką darau, turi būti padaryta ir aš raginu visus, kurie gali padėti, prisiimti tokią pačią riziką. Ant kortos pasaulio likimas.

Jei jūs vis dar skaitote, reiškia, esate pasiruošę pasikapstyti šiek tiek giliau. Na, gerokai giliau. Pažiūrėkite sekantį vaizdo įrašą. Jis apima DAUGYBĘ temų, nekaltinsiu jūsų, jei jausitės šiek tiek pasimetę po jo peržiūros. Nesirūpinkite, kiekvieną atskirą idėją aš panagrinėsiu giliau vėlesniuose įrašuose. Tam kartui, tai gera Ingress tyrimo esmės apžvalga. Įvadas į XM, tarpdimensinę medžiagą Niantic projekto centre, ir vėliau sekusią Ingress priedangą.

Moteriškas balsas įrašo pabaigoje priklauso Kendrai Ovens, NIA viešųjų ryšių specialistei, atsakingai už pasakojimo valdymą. Kaip suprasite iš įrašo, tai buvo jos idėja – nuslėpti XM skenerio nutekinimą įtvirtinant melą, kad Ingress yra tik žaidimas.

Ingress yra ne žaidimas

Paskelbta 2019-02-02 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/am99o7/ingress_is_not_a_game/

P. A. Chapeau dalinasi vaizdo įrašu, kurio pradžioje Kendra Ovens kalba apie Ingress Prime. Vertimą galima rasti čia. Šis įrašas anksčiau nebuvo skelbiamas tyrimo puslapyje, jis buvo prieinamas pagrindiniame Ingress puslapyje nuo lapkričio 5 d. Dabar jo vietoje yra dr. O. Linton-Vulfo video instrukcija „kaip žaisti“.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *