XM anomalijos

XM anomalijos

Paskelbta 2019-02-02 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/am9ie8/xm_anomalies/

Vertimas:

Netrukus po to, kai Ingress skeneris pakliuvo į programėlių parduotuvę, taip vadinamas „žaidimas“ tapo visuotiniu fenomenu. Skeneriui paplitus, NIA pirmą kartą sužinojo apie įvykius, vadinamus XM anomalijomis. XM anomalija yra pakitimas XM portalų tinkle, kuris sukuria anomalinę zoną. Tai gan sudėtingas reikalas, bet panašu, kad tam tikrą trumpą laiko tarpą šie anomaliniai įvykiai tampa laikiniais sprendimo taškais. Ką tai reiškia? Tai reiškia, kad XM anomalijų baigtis gali turėti įtakos ateities įvykiams. Sekančiame įraše dalinuosi NIA anomalijos duomenų dokumentu.

XM anomalijos dažniausiai vyksta tankiai apgyvendintose teritorijose. Mes nesame visiškai tikri, ar tai anomalijos pritraukia žmones, ar anomalijas pritraukia žmonių susibūrimas, ar tai abipusis sąryšis. Bet mes tikrai žinome, jog todėl, kad anomalijų statymai yra tokie aukšti, Ingress agentai suplaukia į anomalines zonas tūkstančiais, bandydami laimėti šių įvykių kontrolę savo frakcijai.

Turbūt turėčiau šiek tiek stabtelėti, nes iki šiol frakcijas esu paminėjęs tik probėgšmiais. Kai Ingress agentai įsijungia skenerio programėlę pirmą kartą, jie turi pasirinkti pusę. Pasipriešinimas tiki, kad tie ar tai, kas siunčia sutvarkytą duomenų signalą per XM, yra priešiški ir bando užvaldyti žmonijos protus. Tuo tarpu Nušvitimas tiki, kad XM atves prie sekančio žmonijos evoliucijos laiptelio; jie priima XM siunčiamą žinutę ir jos paslaptingus siuntėjus, kuriuos kai kurie vadina Šeiperiais.

Frakcija, kuri laimi XM anomaliją gali gauti labai apčiuopiamos naudos. Ateitis tikrąja to žodžio prasme pasislenka jų naudai! Kaip jau sakiau anksčiau, šių įvykių reikšmės neįmanoma pervertinti: XM anomalijos apibrėžia pačią mūsų realybės ateitį!

NIA įslaptinti XM anomalijų duomenys

Paskelbta 2019-02-02 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/am9iwz/nia_classified_xm_anomaly_intelligence/

P. A. Chapeau dalinasi paveiksliuku, kuriame pavaizduotas Rekursijos anomalijų taisyklių pirmas puslapis. Nuorodos į patį taisyklių dokumentą nėra. Originaliai taisyklės buvo paskelbtos lapkričio 12 d., nuorodas į jas ir atitinkamus žemėlapius galima rasti čia.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *