Henko Džonsono gyvenimas ir mirtis – 1 dalis

Paskelbta 2019-02-02 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/am9lrc/the_life_and_death_of_hank_johnson_part_1/

Vertimas:

Buvęs Niantic projekto tyrėjas Henkas Džonsonas yra visų galų meistras. Paminėsime tik keletą iš jo daugelio pasiekimų – jis yra buvęs istoriku, dokumentinių filmų kūrėju ir specialiųjų pajėgų kariu – o dabar save vadina „nuotykių ieškotoju“. Visą savo karjerą jis ieškojo taip vadinamų „galios taškų“ – senovėje svarbių vietų, kurios, kaip jis vėliau sužinojo, yra XM portalai. Mes žinome, kad portalų vietas žymi puikūs meno ir architektūros kūriniai. Henkas mano, kad kūrybinę kibirkštį, kuri įkvėpė jų sukūrimą, sukėlė iš portalų sklindanti XM.

Šiuo metu Henkas veda dokumentinių laidų ciklą „Klajoklis“, rodomą populiariame vaizdo transliacijų internetu tinkle. Laidose fiksuojami Henko vykdomi senovinių Galios taškų tyrimai. Daugelis žmonių pašiepia laidą kaip „Naujojo Amžiaus nesąmones“, bet tokie tiesos ieškotojai kaip jūs ir aš žinome, kad tai vienas iš patikimiausių šaltinių apie XM paplitimą per žmonijos istoriją.

Henko kelias ilgas ir vingiuotas, taigi prisisekite saugos diržus skaitydami įrašų seriją apie šį aukšto XM sensityvumo tyrinėtoją!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *