Henko Džonsono gyvenimas ir mirtis – 2 dalis

Paskelbta 2019-02-02 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/am9m4h/the_life_and_death_of_hank_johnson_part_2/

Vertimas:

Nuo tada kai XM egzistavimo įrodymai ėmė skverbtis į aukščiausius pasaulinės žvalgybininkų bendruomenės ešelonus, pasaulyje pridygo korporacijų, užsiimančių XM tyrimais. Apie visas jas detaliau papasakosiu ateityje, o kol kas pažvelkime į vieną iš jų, kuri buvo pirmeivė šioje srityje: „IQTech tyrimai“. IQTech yra Vašingtone įsikūręs rangovas, kurio specializacija – psichologinės operacijos ir asimetrinė karyba. IQTech dažnai vykdo Gynybos departamento užsakymus. Taip atsitiko, kad 2015 metais Henkas Džonsonas dirbo šiai korporacijai. Tų metų gegužę IQTech išsiuntė Henką Džonsoną į Afganistaną kaip psichologinių operacijų rangovą. Ir būtent šioje pozicijoje jis pirmą kartą susitiko su žmogumi vardu Azmatis. Azmatis prekiavo antikvariniais daiktais Kabule, tačiau, kaip Henkas vėliau išsiaiškino, po šiuo fasadu slėpėsi kur kas daugiau.

Tuo metu Henkas dar nežinojo apie egzotiškąją materiją ir nesuprato esąs XM sensityvus, bet jautė, kad jį traukia vienas galios taškas Hindukušo kalnuose. Azmatis Henkui papasakojo, kad ten, kur jis susiruošė, pasak vietinių legendų, gyvena pabaisos. Tačiau, Henko manymu, kiekviename mite glūdi tiesos grūdas, todėl Azmačio perspėjimas tik sustiprino jo norą ištyrinėti tą vietą. Taip kartu su savo naujuoju sąjungininku Henkas išvyko į anomalinę zoną Hindukušo kalnuose.

Turbūt turėčiau skirti sekundėlę paaiškinti subtilų skirtumą tarp XM anomalijų ir kitų rūšių anomalinių zonų, todėl, kad tai svarbu šiai tyrimo linijai. XM anomalijas sukelia dideli XM skenerio naudotojų susibūrimai ir jos turi galią formuoti ateities įvykius. Tuo tarpu anomalinės zonos paprastai egzistuoja aplink svarbius XM portalus. Anomalinės zonos turi savo aktyvumo ir neveiklumo ciklus, tačiau, būdamos aktyvios, jos prasiveržia nenuspėjamu XM poveikiu.

Aš žinau, kas nutiko Henkui ir Azmačiui, kai jie įžengė į afganų anomalinę zoną, bet atskleisiu tai vėlesniame įraše, dėl didesnio dramatiškumo. Kol kas užteks pasakyti, kad Henkas buvo dingęs apie tris paras, kol jį surado JAV karių brigada. Gynybos departamentas neužilgo apklausė Henką, o apklausos dokumentas po kurio laiko buvo išslaptintas. Sekančiame įraše pateikiu pirmą nuorašo puslapį, kuriame galite rasti daugiau operacijos detalių.

O jei norite sužinoti, kas iš tiesų nutiko Henkui Afganistane 2015 metais, laukite tolimesnių įrašų!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *