Henkas dingsta vykdydamas užduotį

Paskelbta 2019-02-02 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/am9mh1/hank_goes_mia/

Dokumento vertimas:


Sausumos pajėgų departamentas
Karo policijos viršininko biuras
Baudžiamojo tyrimo padalinio vadovybė

2015 m. liepos 18 d.

Protokolas

Parengė: pulkininkas leitenantas D. Maiklas Montgomeris – tyrimo padalinio vadovybė, apklausų taryba

Dėl: Rangovo Holando Henrio Džonsono apklausa dėl incidento, įvykusio 2015 m. gegužės 13 d. netoli koordinačių (užtušuota) Hindukušo kalnuose.

Pažymėtina, kad įvykio metu psichologinių operacijų ekspertas Džonsonas buvo prikomandiruotas prie IQTech korporacijos – Vašingtone įsikūrusio privataus subkontraktoriaus, kurio specializacija – psichologinės operacijos ir asimetrinis informacinis karas. IQT Afganistane viešai veikia dvejus metus, vykdydama Gynybos departamento užsakymus įvairiose operacijose.

Byla 17E-387-N: Bylos faktai

Tyrimui yra žinomi šie faktai. Džonsonas buvo paskelbtas dingusiu vykdant užduotį 2015 m. gegužės 10 d. 14:31, kai negrįžo iš operacijos (užtušuota). Tą vakarą padalinio vadas paskelbė apygardos parengtį, o po to sekusios sausumos ir oro paieškos buvo nesėkmingos.

Gegužės 13 d. popietę ties Z48 kalnų masyvo papėdėmis (užtušuota) Džonsoną aptiko trečiosios kovinių šarvuočių „Stryker“ brigados padalinys. Jis buvo dezorientuotas, patyręs sunkią dehidrataciją ir hipotermiją. Džonsonas vilkėjo jusufzai genties drabužius. Jis neturėjo savo lauko įrangos, taip pat ir (užtušuota), jos nepavyko rasti.

Be to, jis turėjo daug neįprastų artefaktų, taip pat ir (užtušuota), kurie buvo persiųsti į (užtušuota) tolimesniam tyrimui.


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *