Henko Džonsono gyvenimas ir mirtis – 4 dalis

Henko Džonsono gyvenimas ir mirtis – 4 dalis

Paskelbta 2019-02-02 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/am9nyu/the_life_and_death_of_hank_johnson_part_4/

Vertimas:

Per daugelį metų, tyrinėdamas senovinius galios taškus, Henkas Džonsonas vis rasdavo paminėtą senovinę slaptą draugiją 13Magnus. Jei tikėti legendomis, 13Magnus ištakos siekė Osirio kulto Senovės Egipte laikus. Teorija tokia: Osirio mite minimas prisikėlimas iš tiesų įvyko, kaip XM pagrįstas atgimimo procesas, vadinamas rekursija. Jei tai tiesa, nuo Osirio prisikėlimo prasidėjo mirusiųjų balzamavimas Senovės Egipte, kad jie kada nors galėtų vėl atgimti.

Senoviniuose tekstuose buvo paslėptos užuominos apie 21 pirminio objekto, vadinamo Rekursijos artefaktais, egzistavimą. Šie artefaktai išvaizda nesiskyrė nuo Senovės Egipto monetų, bet Aleksandras Didysis tikėjo, kad jie yra būtini norint pasiekti nemirtingumą per rekursiją. Aleksandras Makedonietis buvo taip tuo įsitikinęs , kad surengė kruviną karo žygį į Aziją, kad juos gautų. Bet jei tai buvo tikrasis Aleksandro tikslas, istorija mums sako, kad jam nepavyko. Jis mirė Babilone, sulaukęs vos 32 metų, taip ir nepasiekęs nemirtingumo.

Kai Henkas sudėliojo šiuos faktus, jis pamanė, kad jam gali pavykti ten, kur Aleksandrui nepasisekė. Aš nesu šimtu procentų įsitikinęs kaip, bet kažkokiu būdu Henkui pavyko gauti žemėlapį, kuris priklausė pačiam Aleksandrui. Štai tada Henkas ir suprato, kad apsuko ratą – vieta, kurią bandė pasiekti Aleksandras, buvo ta pati Afganų anomalinė zona, kurioje Henkas su Azmačiu lankėsi 2015 metais. Taigi Henkas dar kartą išsiruošė į civilizacijos lopšį, kad sugrįžtų į vietą, kurioje buvo dingęs be žinios prieš trejus metus.

Henkas buvo nepasiruošęs tam, ką ten surado. Šiame pranešime negadinsiu staigmenos – pamatysite tai sekančiame vaizdo įraše.

Šalia savęs

Paskelbta 2019-02-02 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/am9o8b/beside_himself/

P. A. Chapeau dalinasi vaizdo įrašu, kuriame H. Džonsonas aptinka savo paties negyvą kūną ir sužino esąs simuliakras. Šį vaizdo įrašą, tiesa, be pabaigos, Vendė žiūrėjo ketvirtame seanse.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *