Henko Džonsono gyvenimas ir mirtis – 5 dalis

Henko Džonsono gyvenimas ir mirtis – 5 dalis

Paskelbta 2019-02-02 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/am9oeh/the_life_and_death_of_hank_johnson_part_5/

Vertimas:

Tiesos ieškotojai, jūs pirmiausia tai sužinojote čia: Henko Džonsono kelionė į Afganų anomalinę zoną 2015 metais baigėsi jo mirtimi. Bet kas tuomet buvo tas Henkas Džonsonas, kuris dalyvavo Niantic projekte? Kas buvo tas žmogus, kuris grįžo į tą pačią olą Afganistane rado savo paties lavoną? Šie klausimai sukosi Henko Džonsono galvoje po šokiruojančio atradimo, kurį matėte ankstesniame vaizdo įraše. Tuo metu Henkas nežinojo atsakymų į tuos klausimus, bet jis įsivaizdavo, kas juos žino… vienintelis žmogus, kuris buvo kartu su juo tą dieną: jo senas draugas Azmatis.

Taigi Henkas netikėtai aplankė Azmatį jo namuose. Jiems abiems nežinant visą pokelbį įrašė NIA. Neklauskite manęs kaip, nes aš gavau prieigą prie šio susitikimo vaizdo įrašo. Pateiksiu jį iš karto po šio pranešimo. Jūsų vietoje užsirašinėčiau… pasirodo, rekursijos paslaptis buvo nuo seno žinoma Azmačių klanui.

Kas iš tiesų atsitiko Afganistane

Paskelbta 2019-02-02 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/am9p43/what_really_happened_in_afghanistan/

P. A. Chapeau dalinasi vaizdo įrašu, kuriame užfiksuotas pirmas H. Džonsono susitikimas su Azmačiu po nutikimo Afganistane. Vertimą galite rasti čia.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *