Henko Džonsono gyvenimas ir mirtis – 6 dalis

Henko Džonsono gyvenimas ir mirtis – 6 dalis

Paskelbta 2019-02-02 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/am9pi0/the_life_and_death_of_hank_johnson_part_6/

Vertimas:

Maždaug tuo metu aš susisiekiau su Henku. Tuo metu jis nesuprato, kad mes buvome susitikę anksčiau… bet šią istoriją pasitaupysiu kitam kartui. Henkas stebėjo mano Ingress tyrimą ir priėjo išvados, kad aš galėčiau tapti jo sąjungininku. Nuo tada stengiausi jo nenuvilti. Tačiau aš jam pasakiau, kad vardan skaidrumo viešinsiu visą mūsų susirašinėjimą. Taigi tą ir darau, iš karto po šio pranešimo.

Pamatysite, kad bus paminėtas Dunraven projektas. Kol kas tai jums nieko nesako, bet aš rengiu pranešimą, kuriame papasakosiu viską, ką reikia apie jį žinoti. Na, bent jau tai, ką aš šiuo metu žinau. Bet kuriuo atveju, Henkas man paaiškino, kuo jis tapo, ką sužinojo iš Azmačio. Kad jis yra simuliakras, kūnas, sudarytas iš XM, kuris suirs po 1331 dienų. Henko laikas seko. Kai jis išseks, Henkas patirs rekursiją ir taps nauju simuliakru, bet praras visus pastarųjų trejų su puse metų prisiminimus. Vis dar iki galo nesuprantu, ką tai reiškia, bet aš patikėjau, kad Henkas tuo tiki, ir man to užteko.

Kaip matysite iš mūsų pokalbio istorijos, kažkas Henkui atsiuntė 21 rekursijos artefaktą. Pasak Azmačio, jais galima pasinaudoti įkeliant į portalus svarbius prisiminimus, kuriuos Henkas galės atgauti po rekursijos. Tačiau artefaktai gali būti aktyvuoti tik tam tikruose portaluose per XM anomaliją. Jo laimei, kaip tik artėjo nauja anomalija, kurią mes pradėjome vadinti rekursijos vardu. Henkui reikėjo nugabenti tas monetas į anomalijos portalus, kad galėtų įkelti į portalų tinklą savo svarbiausius paskutinių trejų su puse metų prisiminimus. Ir tam jam reikėjo mano ir agentų iš viso pasaulio pagalbos.

Henko laikas senka

Paskelbta 2019-02-02 https://www.reddit.com/r/InvestigateIngress/comments/am9r8t/hanks_time_is_running_out/

P. A. Chapeau dalinasi vaizdo įrašu, kuriame užfiksuotas jo susirašinėjimas su Henku Džonsonu pokalbių programėlėje. Pokalbis buvo originaliai paviešintas lapkričio 12 d., jo vertimą galima rasti čia.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *