Nušvitimas nugalėjo Myriad

P. A. Chapeau mums primena, kad Nušvitimo pergalė praėjusio savaitgalio anomalijoje yra pergalė prieš Nemesis narį Myriad.

2019-07-31, https://community.ingress.com/en/discussion/2813/enlightened-defeats-myriad

Kokiu būdu tai įvyko? Atsakymo paieškokime anomalijos taisyklėse:

  • Unikalių portalų hakai turėjo užkirsti kelią Myriad planams išjungti portalų tinklą.
  • XM šukės anomalijoje – Myriad šukės, jos turėjo padėti sugauti Myriad.
  • Ilgiausios XM jungčių grandinėlės sukūrimas turėjo atkurti mūsų visatos sąsają su multivisata.

Panašu, kad abi frakcijos bandė atlikti veiksmus, reikalingus nugalėti Myriad, ir laikoma, kad lemiamą įtaką turėjo ta frakcija, kuriai pavyko geriau. Sunku pasakyti, kuo čia svarbi frakcijų tarpusavio kova. Iš to, kaip apibrėžtos taisyklės, atrodo, kad frakcijos lengviau nugalėtų Nemesis narius, jei viena kitai netrukdytų.

NIA Myriad anomalijos ataskaita

Pasibaigus Myriad anomalijai, iš portalų visame pasaulyje Ingress agentai pradėjo gauti media failą, pavadintą „NIA Myriad anomalijos ataskaita“, kuriame, reikia suprasti, vaizduojamos nugalėto Myriad liekanos ir užrašas „Myriad buvo išvytas iš šio pasaulio. Tačiau Nemesis toli gražu nenugalėta.“

Šiandien P. A. Chapeau pateiktame paveikslėlyje – šiek tiek išdidinta viena iš ataskaitos paveikslėlio dalių.

NIA anomalijos ataskaitos paveikslėlį sudaro trys dalys: viršutinėje ir kairėje apatinėje dalyje skirtingais rakursais pavaizduotas ant žemės gulintis Myriad kaukė-šalmas ir susmukęs kūnas. Atidžiau įsižiūrėjus atrodo, tarsi kūną ir šalmą iš dalies dengia kažkokia juoduma. Dešinėje apatinėje dalyje šalmas matomas fone kažkokio didesnio objekto, ant kurio karo į Myriad rūbus panašios spalvos skarmalai. Kompozicija labiausiai primena vaikišką eilėraštuką apie Kliunkį-Pliumpį.

NIA Myriad anomalijos ataskaita.

Vienas niekuo nepagrįstas spėjimas – kad trečiajame vaizde matome didelį atliekų konteinerį (angl. dumpster). Pirmame ir antrame vaizduose matomas „laiptas” galėtų būti bordiūras, o „kolonos“ iš trečiojo vaizdo parkingo ar pan. stulpeliai. Myirad dvasia išnyko iš mūsų pasaulio, o tai, kas liko, išmesta į šiukšlyną.

P. A. Chapeau pateiktame variante yra išdidinta viršutinė ataskaitos paveikslėlio dalis. Joje aplink Myriad kūną aiškiai matomos trikampės dalelės, panašios į pavaizduotas Kerės piešinyje apie Enocho dingimą. Jei tos trikampės dalelės reiškia XM (tamsiosios XM?) šukes, tai atitiktų ataskaitos terminologiją – Myriad ne sunaikintas, o tik išvytas, paverstas šukėmis.

XM šukės (?) prie Myriad kūno

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *