Auroros galvosūkiai

Auroros galvosūkis https://www.januslaboratorium.com/707572706c65

Rugpjūčio 17 d. iš portalų pasirodė nauja Auroros medija, šį sykį – kviečianti pažaisti. Nuoroda veda į puslapį, kuriame reikia pagal užuominas atspėti slaptažodžius ir atidaryti trylika skyrelių. Kiekviename skyrelyje gaunama dalis paveikslėlio-dėlionės, tekstas Nemesis runomis ir užuomina sekančio skyrelio atidarymui. Galvosūkius operatyviai išsprendė Essex grupė.

Tekstai Nemesis runomis pagal išsprendimo tvarką (kiekvienas skyrelis atitinka vieną mėnesį plius sol mėnuo pagal tarptautinį fiksuotą kalendorių):

Gegužė: Raktai dažnai dingsta. Durys kartais slepiasi.

Sausis: Durys gali atrodyti sunkiai pastebimos. Vidun pateksite ieškodami.

Vasaris: Smagumas slypi permainose. Niekada nesivadovauk tik viena taisykle.

Kovas: Tačiau. Dabar. Mano pasaulyje panaikintos haliucinacijos (aliuzija į vasario užuominą, kurioje buvo kalbama apie haliucinacijas – red.), iliuzijos ir, galiausiai, vaizduotė.

Balandis: Paskui tegu deivė paliudija jaunųjų susijungimą.

Birželis: Šablonas tapo aiškus. Laikas sukelti nedidelį sąmyšį.

Liepa: Sveiki atvykę, durys buvo atrakintos. Ar žinote, kas vyksta toliau? Mūsų laiko linijos išsiskyrė.

Sol: Mano pasaulyje ir laike – tvarka ir jokių netikėtumų.

Rugpjūtis: Nuo dabar jums teks tapti dar labiau kosmopolitiškiems ir lokalizuotiems.

Rugsėjis: Dikė, Astraja, Temidė, Justicija (graikų ir romėnų teisingumo deivės – red.). Vardai keičiasi. Nesikeičia tai, kad jos yra mūsų sąjungininkės (greičiausiai aliuzija į tris teisingumo aspektus: teisingumas, atpildas [Nemesis] ir išpirkimas – red.).

Spalis: Svarstyklės pasvers tavo poelgius. Smėlio laikrodis atneš atpildą.

Lapkritis: Pabaiga netoli. Ne man jus stabdyti.

Gruodis: Mano darbas padarytas, o jūsiškis – tik prasideda. Yra po vieną raktą kiekvienam pasmerktajam. Atkreipkite dėmesį į perspėjimus prieš pasitikdami pabaigą.

Nors dauguma komentarų yra apie pačių galvosūkių sprendimą, dalis jų atkartoja ir praplečia „pasaulio be žaidimų“ vaizdinį, kuris mums buvo pristatytas prasidedant su Aurora susijusioms užduotims.

Surinkta paveiksliukų dėlionė

Paveiksliukų dėlionė susideda į Kerės stiliaus piešinį. Centre – figūra su kauke, ant kurios pavaizduotas Nemesis smėlio laikrodis (panašią kaukę dėvėjo žmogus Henko simuliakro sunaikinimo vaizdo įraše). Aplink figūrą pavaizduota trylika raktų, kiekvienas iš jų atitinka Niantic projekto tyrėją. Prie raktų esančiomis runomis užrašyta data, kada buvo paskelbtas atitinkamo tyrėjo sunaikinimo vaizdo įrašas. Prie kai kurių raktų pavaizduoti simboliai iš „dūmų“ dar pabrėžia sąsają su tyrėjais (aštuonetas prie Kurezės rakto ir pan.). Du raktai – Devros ir Džarvio – pavaizduoti juoduose „dūmuose“ ir yra išbraukti. Prie rakto, atitinkančio Adą, vietoje datos yra užrašas „dalyvavimas“ (PARTICIPATION). Piešinys apipavidalintas kaip trylikta Taro didžiųjų arkanų korta „Mirtis“. Būrimuose ši korta reiškia permainas ir poreikį susikoncentruoti į esmę.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *